WTF Design pöllyyttää jumiutuneet brändit ja kangistuneet markkinoinnit


Öö WTF?

WTF Design on luonut brändejä näkyväksi vuodesta 2008 lähtien. Yritystä luotsaa kaksi sisarusta, jotka ottivat yhdessä WTF Designille ReStartUpin 1.4.2020 ja suuntaavat nyt loputtoman energiansa samaan kohteeseen. 

Toiminnan ydin lepää arkea ohjaavien arvojen päällä. Toimistolla virtaa tummapaahtoinen kahvi ja idistely on käynnissä jatkuvasti – joko hiljaisena pakerruksena tai lentävissä keskusteluhetkissä. Ikuinen oppimisen nälkä pitää tiimimme kiinni ajankohtaisimmissa brändiasioissa ja annamme uteliaisuuden ohjata työtämme. 

WTF Designin yrittäjinä toimivat Sanna Paakkonen ja Lasse Paakkonen

Ydintiimi

Säpäkkä tiimimme toimii virtuaalisesti ympäri Pohjois-Suomea, fyysinen WTF-päämaja sijaitsee idyllisessä Raahessa – ikuisessa merituulten myötäisessä. Sieltä käsin on sujuvaa singahtaa sinne, missä milloinkin kaivataan! Digiajan viestintätyökalut mahdollistavat tehokkaan työskentelyn kaikkialta, missä vain pääsee koneella wifiin kiinni. Tarvittaessa tavataan myös face-to-face, niin asiakkaita kuin toisiamme. Muut ajat olemme etänä läsnä. 

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas
sanna@wtfdesign.fi

Tutustu

Lasse Paakkonen

Liiketoimintajohtaja, osakas
lasse@wtfdesign.fi

Tutustu

Manda Kosola

WTF-webbivelho, web designer
manda@wtfdesign.fi

Tutustu

Niina Luomajoki

Brändibarista, visuaalinen suunnittelija
niina@wtfdesign.fi

Tutustu

Heikki Ylipaavalniemi

WTF-koodiguru, web designer
heikki@wtfdesign.fi

Tutustu

Arvot

Noudatamme kaikessa päivittäisessä toiminnassamme meille tärkeitä arvoja, jotka heijastelevat kokemuspohjaamme, tapaamme tehdä töitä, ruokkia luovuutta ja kohdata asiakas oman alansa parhaana asiantuntijana. Arvot inspiroivat meitä kehittymään työssämme ja auttamaan asiakkaita entistäkin paremmin.

Uteliaalle luonteelle mikään ei ole mahdotonta! Koko ajan uutta opetellen ja tekemistä kehittäen luovuuskaan ei pääse ehtymään. Siksi pystymme tarjoamaan aina uusia vaihtoehtoja markkinointiviestinnän tarpeisiin raikkaalla ja etukenoisella otteella. 

Tapamme toimia on insinöörimäisen tehokas – oli kyse sitten kustannuksista, ajankäytöstä tai suurempien projektien läpiviemisestä. Vältämme hukkaa, tartumme asioihin mieluummin ennemmin kuin myöhemmin ja hyödynnämme aina ajanmukaisinta tekniikkaa.

Jotta asiakas voisi keskittyä olemaan oman alansa paras asiantuntija, huolehtii joustava virtuaalitiimimme vahvana asiantuntijana asiakkaan kaikista markkinointiviestinnän tarpeista. Kun asiakas luottaa brändinsä meille hoidettavaksi, klaaraamme kaikki pienimmätkin yksityiskohdat, jotta asiakkaan arki olisi huoleton.

WTF Design

Yhteistyökumppanit ja muut verkostot

Ja koska kukaan ei pärjää tässä maailmassa yksin, on WTF Designilla lukuisia korvaamattomia ja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita sekä alihankkijoita. Olipa kyseessä sitten valtakunnan laajuinen painotalo, intohimoinen valokuvaaja tai numeronpyörittämisestä kiksit saava tilitoimisto, ovat hyvät yhteistyökumppanit ja laajat verkostot painonsa arvosta kultaa!

WTF Designin verkostoon kuuluvat muun muassa Zoner, valokuvaaja Tiina Lämsä, Viestintätoimisto Lapin Loitsu, painotalot Erweko ja Raahen Painopiste, tilitoimisto Raahen Tase, johtamisen ja viestinnän asiantuntija Directora, käännöstoimisto CoComRaahen Yrittäjät, Suomen Yrittäjät, Oulun Kauppakamari sekä kaikki tummapaahtoisen kahvin tuottajat ympäri maailman.

Jos koette, että täydentäisitte verkostoamme omalla osaamisellanne, laitappa viestiä