Raahen Tase on auktorisoitu tilitoimisto, joka huolehtii niin yritysten kuin yrittäjienkin raha-asioista. Raahen Taseen www-sivuille suunniteltiin pirteä, graafiseen kuvituskuvaan pohjautuva ilme ja mahdollisimman kuvaavat tekstisisällöt, jotta yrityksen palvelutarjonta tulisi asiakkaille kattavasti selville. 

Energinen yritysilme mukailee Raahen Taseen tapaa palvella asiakkaitaan: iloisesti, tomerasti ja viimeistä piirtoa myöten tarkasti. Sivustouudistuksen lähtökohta oli uudistaa sivusto kokonaan vastaamaan tämän hetkistä palvelutarjontaa. WTF Design huolehti uudistuksen kaikista osa-alueista: sisällöntuotannosta, ulkoasun suunnittelusta, henkilöstön kuvauksesta, teknisestä toteutuksesta ja sivuston mobiilioptimoinnista. Varsinainen avaimet käteen -paketti siis!

Olemme tehneet yhteistyötä WTF Designin kanssa jo monta vuotta, joiden aikana on uudistettu logoa ja rakennettu useita markkinointiviestinnän välineitä. Viimeisimpänä toimenpiteenä uudistettiin koko www-sivusto tekstisisältöä myöten. Mielestämme WTF Design on laadukas, luotettava ja asiantunteva yritys. Uusista sivuistamme olemme saaneet paljon positiivista palautetta ja yritysilmeen mukainen roll-up toimii hyvänä huomionherättäjänä markkinointi- ja koulutustilaisuuksissamme.

 
Tarja Leino, Raahen Tase Oy

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!