Pyhäjoki on energinen kunta Pohjois-Pohjanmaalla, joka elää voimakasta kasvun ja kehittymisen aikaa alueella käynnissä olevien suurhankkeiden myötä. Kunnan brändi-ilmettä kirkastettiin ja www-sivujen ulkoasu uudistettiin. Pyhäjoelle suunniteltiin uudet kuntaesitteet useana eri kieliversiona ja sai käyttöönsä myös laajan graafisen ohjeiston, jossa on määritelty niin värit, fontit, asiakirjapohjat, vaakunan käyttö kuin liput ja viiritkin. Ohjeisto onkin tärkeä työkalu, jotta uudistettu brändi pysyy yhtenäisenä. Huolella laadittu ohjeistus myös helpottaa työtä markkinointiviestinnän parissa. Kokonaisuutta täydennettiin myös erillisellä somelogolla, joka helpottaa somepresenssin haltuunottoa. 

Visit Pyhäjoki

Pyhajoki3.jpg

Pyhajoki4.jpg

Päädyimme valitsemaan WTF Designin yhteistyökumppaniksi referenssien perusteella. Mutkattoman ja sujuvan yhteistyön tuloksena syntyi kunnan graafiset ohjeet ja esitteet. Toimiva ja ajan tasalla oleva graafinen ohjeisto on tärkeä työväline viestinnän suunnittelussa. Myös www-sivujen ulkoasu uudistettiin, uudistuksen myötä sivut toimivat nyt paremmin mobiilissakin. Kokonaisuutta täydennettiin kesällä 2017 vielä erillisellä somelogolla. 

Helena Sydänmetsä, Pyhäjoen kunta

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!