Psykiatripiste Pasma tarjoaa psykiatrista tutkimusta ja hoitoa sekä psykoterapeuttista tukea psyykkisissä ongelmissa ja elämänkriiseissä. 

Yritystaipaleen ensi metrejä vauhditettiin suunnittelemalla yritykselle visuaalinen ilme peruspainotuotteineen sekä www-sivut, joilta löytyy tietoa Pasman tarjoamista palveluista. 

Visuaaliseen ilmeeseen otettiin voimakkaasti mukaan yrittäjän, Mari-Kaarina Hiltusen valokuvausharrastus. Upeat luontokuvat näkyvät etenkin www-sivuilla suuressa roolissa upeine sävyineen ja yksityiskohtineen.
 

Valitsin WTF Designin mainostoimistoyhteistyökumppaniksi monipuolisen tarjonnan ja referenssien perusteella. Tapaamisissamme Sanna oivalsi nopeasti mistä hommassa on kyse ja omat toiveeni tulivat hyvin huomioiduksi. Työskentelyote oli ammattimainen, ja yhteistyön tuloksena syntyi www-sivut ja Psykiatripiste Pasman brändi-ilme, jossa omat valokuvani ovat ilahduttavan suuressa roolissa.

Mari-Kaarina Hiltunen, Psykiatripiste Pasma

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!