Nostokonepalvelu AT Oy:n yritysesite uudistettiin avaimet käteen -pakettina. Yritykselle kuvattiin parisenkymmentä uutta valokuvaa useassa eri projektikohteessa yhteistyössä valokuvaaja Tiina Lämsän kanssa Oulun aurinkoisissa maisemissa. Uusien kuvien pohjalta suunniteltiin uusi yritysesite, samalla myös esitteen rakenne ja sisältö kokivat täyden muodonmuutoksen. Esite on luettavissa sähköisesti ja ladattavissa myös Issuu-palvelussa.

Olemme ylpeitä ja tyytyväisiä ammattitaitoisesti toteutetusta ja visuaalisesti näyttävästä esitteestä. Yhteistyö WTF Designin kanssa oli joustavaa, saumatonta ja toimivaa. Arvostamme sitä, että meidän toiveitamme kuunneltiin kärsivällisesti ja otettiin huomioon lopputuloksessa. Helpottaa omaa työtä, kun ammattilainen pukee meidän toiveet helposti ja taitavasti yrityksen ilmeeseen sopivaan muotoon. Uudet kuvat ovat erinomaiset, hyvää kuvaussäätä kannatti odotella, kiitos siis myös valokuvaaja Tiina Lämsälle. Minulla on jo mielessä ajatuksia yhteistyön jatkolle.

Anna Uusitalo, Nostokonepalvelu AT Oy

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!