Missiona muutos -seminaarissa Suomen mielenkiintoisimmat vaikuttajat kertoivat tarinoita siitä, miten ovat toteuttaneet omaa missiotaan ja kuinka intohimo, luovuus ja rohkeus muuttavat maailmaa. WTF Design vastasi tapahtuman markkinointi-ilmeen suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta nimen ideoinnista uutiskirjemarkkinointiin ja painotuotteista somenäkyvyyteen. Seminaari on osa Oulun ammattikorkeakoulun hallinnoiman fFactor-hankkeen toimintaa, jonka markkinoinnista niinikään vastaa WTF Design. 

Missiona muutos -seminaarin www-sivut

Missiona muutos -seminaarissa pääpuhujina toimivat Suomen eturivin vaikuttajanaiset, muun muassa Meeri Koutaniemi, Susanna Rahkamo ja Marianne Saarikko Janson.

Seminaarin markkinointi aloitettiin voimakkaasti yhtäaikaisella www-sivujen julkaisulla, some-mainonnalla, uutiskirjeillä, tiedotteilla ja lehtimainoksilla. Positiivisena ongelmana olikin, että seminaarin paikat myytiin loppuun melkein saman tien. Onneksi jonotuslistalaisille saatiin järjestettyä muutaman kymmenen lisäpaikkaa, niin kaikki halukkaat pääsivät mukaan. 

Seminaarin www-sivut löytyvät osoitteesta www.fFactor.fi/missionamuutos.

Missiona muutos oli osa fFactor-hankkeen toimintaa ja seminaarisarjaa. 

Missiona muutos -seminaari
Missiona muutos -seminaari

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!