fFactor-hanke on Oulun ammattikorkeakoulun hallinnoima hankekokonaisuus, johon sisältyy neljä erilaista yritysten kehittämisohjelmavaihtoehtoa yrittäjille sekä asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimiville naisille.

WTF Design on vastannut hankeilmeen, painotuotteiden ja www-sivujen suunnittelusta, sisällöntuottamisesta, tiedottamisesta ja Facebook-sivun ylläpidosta. Säännöllistä ja tehokasta tiedottamista varten otettiin käyttöön sähköinen uutiskirjeohjelmisto MailChimp, ja hankkeen etenemistä raportoidaan hankeilmeen mukaisilla PPT-esityksillä. 

Hankkeen puitteissa on järjestetty myös kaksi seminaaria, Valtaseminaari ja Missiona muutos -seminaari, joiden www-sivujen suunnittelusta ja markkinoinnista on vastannut niinikään WTF Design. fFactor-hankkeen ja WTF Designin yhteistyö jatkuu koko hankkeen voimassaoloajan ja WTF Design vastaa jatkossakin kaikesta hankkeen markkinointiviestinnästä ja tiedottamisesta.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!