Verkkosivustot & muu digi|

Livekuvaukset.fi

Livekuvaukset.fi on livekuvauksiin, striimeihin ja videokuvauksiin erikoistunut yritys, joka toimii Kalajoelta käsin ympäri Suomea. Yritys palvelee etenkin julkishallintoa, hankkeita ja erilaisia tapahtumia. Livekuvausten brändi-ilmeen kirkastus, verkkosivuston uudistus ja livelähetystoiminnallisuuksien kehittäminen nosti yrityksen omalla alallaan ihan uuteen kategoriaan. 

 

  • Livekuvaukset.fi

    Olin jo pitempään miettinyt nettisivujen uudistusta, mutta ollut ehkä myös vähän epäileväinen uudistustarpeesta, sillä entiset sivutkin olivat ihan hyvät ja toimivat. Kun aiheesta pidettiin Sanna Paakkosen kanssa palaveria, löydettiin sivustolta kuitenkin heti monta epäkohtaa, jotka pitäisi joka tapauksessa korjata. Yhteistyö WTF Designin kanssa oli todella toimivaa ja jokaiseen työvaiheeseen löytyi heiltä oma osaaja. Oli todella helppoa antaa työ ammattilaisen käsiin! Asiakkailta on tullut paljon kiitosta sivujen toimivuudesta ja selkeydestä. Erityisen paljon on tullut kiitosta livelähetysten chat-keskustelumahdollisuudesta. Olen saanut paljon yhteydenottoja, joissa puhelu alkaa: "Eksyin tänne teidän nettisivuille..."

    Nettisivujen liikenne on kasvanut viime vuoden vastaavasta ajasta noin 66%, joten ei ihme jos puheluja tulee ja sähköposti laulaa!

    Heikki Saari

    Livekuvaukset.fi

Aika
2019 – jatkuu
Palvelut

Brändi-ilmeen kehittäminen
Visuaalinen suunnittelu
Webdesign
Sisällöntuotanto
Markkinointimateriaalit
Verkkosivuston jatkuva kehitystyö

Tutustu asiakkaaseemme

Tehdäänkö teillekin?