Mainostoimisto WTF Design palveluksessasi! Meidän erikoisalaamme on kokonaisvaltainen brändinrakennus. Monipuolisen osaamisemme avulla tavoitamme juuri oikeat kohderyhmät, tuotamme timanttiset sisällöt ja luomme arkesi avuksi tehokkaat markkinointiviestinnän työkalut. Työskentelemme rautaisella ammattitaidolla ja suunnittelemme suurella sydämellä. Omaa osaamistamme kehitämme jatkuvasti – siksi, että olemmme kiinnostuneita uusista tuulista ja että voimme tarjota asiakkaillemme vain nykyaikaisimmat ratkaisut.

Asiakkaita olemme palvelleet Raahen ja Oulun lisäksi koko Suomessa jo vuodesta 2008 lähtien. Miten voisimme auttaa sinua?

Ydintiimi

Ydintiimiimme kuuluu jämäkkä kattaus visuaalista, sisällöllistä ja teknistä osaamista. Ykkösketjun lisäksi tiimiämme täydentää liuta ohjelmoijia, copywritereita, markkinoinnin suunnittelijoita, valokuvaajia ja muita huippuammattilaisilla. Meillä ei tekevät kädet lopu kesken!

 

Sanna Paakkonen

Sanna Paakkonen

Brändinrakentaja, yrittäjä, Master of WTF Design
Insinööri (AMK)
0440 265 210 • sanna@wtfdesign.fi • Twitter • Instagram • LinkedIn

Sanna on WTF Designin yrittäjä, tehokas arjen organisaattori, ystävällinen asiakaspalvelija ja luova visualisti, jonka lapsuuden haave oli olla Suuri Taiteilija. Sen sijaan hänestä tuli utelias insinööri, joka haluaa selvittää, miten maailma teknisesti toimii. Saksofoninsoittoa harrastava yrittäjä ruokkii loputtoman uteliasta luonnettaan tasaiseen tahtiin koulunpenkkejä kuluttaen.

Heikki Ylipaavalniemi

Heikki Ylipaavalniemi

Webdesigner
Medianomi (AMK)
heikki@wtfdesign.fi

Heikillä on yli 15 vuoden kokemus www-sivujen suunnittelusta. Erityisen tuttuja ovat erilaiset julkaisujärjestelmät. Muita osaamisalueita ovat HTML5, CSS, JavaScript, Angular ja monet muut www-sivujen oleellisimmat teknologiat. Laajan teknologiatuntemuksen lisäksi Heikki tykkää työskennellä asiakkaiden kanssa sekä suunnitella toimivia ja asiakkaan tarpeet täyttäviä www-sivuja.

Sanna Salo

Sanna Salo

Yhteisömanageri
Sosionomi (AMK)
sanna.salo@wtfdesign.fi

Sanna on monessa sopassa keitetty, kahvia rakastava moniottelija. Vuorovaikutustaidot on viritetty äärimmilleen niin tiimityöskentelyssä, asiakaspalvelussa kuin sosiaalisessa mediassakin. Pienistä palikoista syntyvät kokonaisuudet, visuaalisuus ja somesisältöjen erilaiset näkövinkkelit ovat Sannan ominta kauraa. Sannan voi tavata lenkkeilemästä Raahen rannoilla tai tiiviin keskittyneenä salilla.

WTF Design, Niina Luomajoki

Niina Luomajoki

Visuaalinen suunnittelija
Medianomi (AMK)
niina@wtfdesign.fi

Niina on mystinen asiakkaan etälukija ja visuaalinen velho, joka taikapölyllään elävöittää mahdottomimmatkin suunnitelmat. Siitä huolimatta, että maisemia katsellaan tällä hetkellä Euroopan toisella laidalla, tekee Niina taikojaan kuin istuisi pöydän toisella puolella. Niina on elementissään graafisen suunnittelun parissa valitsemassa fontteja taittotöihin, editoimassa valokuvia webleiskoihin, rakentamassa brändeille visuaalisia identiteettejä sekä loihtimassa sisältöä someen kuin someen. 

WTF Design, Manda Kosola

Manda Kosola

Junior webdesigner
Insinööri-to-be (AMK)
manda@wtfdesign.fi

Mandan suurimpana mielenkiinnon kohteena ovat ohjelmointi ja web-tekniikoiden loputtomat mahdollisuudet. Työssään Mandalle on tärkeintä www-sivujen asiakaslähtöisyys ja käytettävyys. Parhaillaan viestintä- ja tietotekniikkaa opiskeleva Manda inspiroituu uusien asioiden opettelusta ja tarttuu mielellään vaikka vähän isompiinkin haasteisiin. Tietokonetyöskentelyä tasapainottaa kiinnostus luontoon ja lintuihin.
 

Yhteistyökumppanit ja muut verkostot

Ja koska kukaan ei pärjää tässä maailmassa yksin, on WTF Designilla lukuisia korvaamattomia ja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita. Olipa kyseessä sitten valtakunnan laajuinen painotalo tai numeronpyörittämistä rakastava tilitoimisto, ovat hyvät yhteistyökumppanit ja laajat verkostot painonsa arvosta kultaa!

WTF Designin verkostoon kuuluvat muun muassa Lapin LoitsuErwekoRannikon laatupainoRaahen PainopisteRaahen TaseSisustus CoocosCoCom Corporate Communications, Kauppakeskus RaaheRaahen Yrittäjät ja Suomen Yrittäjät.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!