Mainostoimisto WTF Design palveluksessasi! Meidän erikoisalaamme on kokonaisvaltainen brändinrakennus. Monipuolisen osaamisemme avulla tavoitamme juuri oikeat kohderyhmät, tuotamme timanttiset sisällöt ja luomme arkesi avuksi tehokkaat markkinointiviestinnän työkalut. Työskentelemme rautaisella ammattitaidolla ja suunnittelemme suurella sydämellä. Omaa osaamistamme kehitämme jatkuvasti – siksi, että olemmme kiinnostuneita uusista tuulista ja että voimme tarjota asiakkaillemme vain nykyaikaisimmat ratkaisut. Asiakkaita olemme palvelleet Raahen ja Oulun lisäksi koko Suomessa jo vuodesta 2008 lähtien. Miten voisimme auttaa sinua?

Sanna Paakkonen

Sanna Paakkonen

Brändinrakentaja, yrittäjä, Master of WTF Design
Insinööri (AMK)
0440 265 210 • sanna@wtfdesign.fi • Twitter • Instagram • LinkedIn

Sanna on WTF Designin yrittäjä, tehokas arjen organisaattori, ystävällinen asiakaspalvelija ja luova visualisti, jonka lapsuuden haave oli olla Suuri Taiteilija. Sen sijaan hänestä tuli utelias insinööri, joka haluaa selvittää, miten maailma teknisesti toimii. Saksofoninsoittoa harrastava yrittäjä ruokkii loputtoman uteliasta luonnettaan tasaiseen tahtiin koulunpenkkejä kuluttaen.

Heikki Ylipaavalniemi

Heikki Ylipaavalniemi

Webdesigner
Medianomi (AMK)
heikki@wtfdesign.fi

Heikillä on yli 15 vuoden kokemus www-sivujen suunnittelusta. Erityisen tuttuja ovat erilaiset julkaisujärjestelmät. Muita osaamisalueita ovat HTML5, CSS, JavaScript, Angular ja monet muut www-sivujen oleellisimmat teknologiat. Laajan teknologiatuntemuksen lisäksi Heikki tykkää työskennellä asiakkaiden kanssa sekä suunnitella toimivia ja asiakkaan tarpeet täyttäviä www-sivuja.

Sanna Salo

Sanna Salo

Yhteisömanageri
Sosionomi (AMK)
sanna.salo@wtfdesign.fi

Sanna on monessa sopassa keitetty, kahvia rakastava moniottelija. Vuorovaikutustaidot on viritetty äärimmilleen niin tiimityöskentelyssä, asiakaspalvelussa kuin sosiaalisessa mediassakin. Pienistä palikoista syntyvät kokonaisuudet, visuaalisuus ja somesisältöjen erilaiset näkövinkkelit ovat Sannan ominta kauraa. Sannan voi tavata lenkkeilemästä Raahen rannoilla tai tiiviin keskittyneenä salilla.

Sampo Kaikkonen

Sampo Kaikkonen

Webdesigner
Kasvatustieteen ja taiteen maisteri
sampo@wtfdesign.fi

Sampo on luovuuden moniottelija. Www-sivujen lisäksi luovuus näkyy Sampon maalausateljeella, jossa mielikuvitus siirtyy kuvina kankaalle. Ateljee on osa 1800-luvun perinnepihapiiriä, jonka parissa Sampolla vierähtää mukavasti vapaa-aika remontoiden ja kotieläimiä hoitaen. Lisäksi haaveissa odottelee vielä parin kirjan loppuun kirjoittaminen.

Johanna Kyllönen

Johanna Kyllönen

Graafinen suunnittelija
Kuvataiteilija (AMK), datanomi
johanna@wtfdesign.fi

Johannan sydän sykkii erityisesti markkinointimateriaalien suunnitteluun, taittotöihin sekä leiskojen tekemiseen. Hänen mielestään itseään ei voi koskaan kehittää liikaa: seuraavaksi hän aikoo sukeltaa syvemmin Concrete 5:sen ja markkinoinnin maailmaan. 

 

Jenna Tuominen

WTF-assari
Lukiolainen

Jenna on reipas lukiolainen, joka hoitelee näppärästi WTF Designin assarihommat ja toimistotyöt. Näppäräsorminen Jenna on nopea oppimaan ja janoaa tietoa niin mainostoimistoalasta kuin elämästä ylipäätänsä. PhotoShop, InDesign, Word ja Google ovat hänen mieluisimpia työkalujaan. Myös www-sivujen ylläpitotyökalut ja keskustelupalstojen moderointitoiminnot tottelevat kuuliaisesti Jennan käskyjä.

Yhteistyökumppanit ja muut verkostot

Ja koska kukaan ei pärjää tässä maailmassa yksin, on WTF Designilla liuta korvaamattomia ja hyväksi havaittuja yhteistyökumppaneita. Olipa kyseessä sitten ohjelmoija, copywriter, painotalo, tilitoimisto tai vaikka kofeiinitasoa ylläpitävä ammattibarista, ovat hyvät yhteistyökumppanit ja laajat verkostot painonsa arvosta kultaa!

WTF Designin verkostoon kuuluvat muun muassa Lapin LoitsuErwekoRannikon laatupainoRaahen PainopisteRaahen TaseSisustus CoocosCoCom Corporate Communications, Kauppakeskus RaaheRaahen Yrittäjät ja Suomen Yrittäjät.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!