Rekry: web-harjoittelija

Oletko tulevaisuuden koodiguru, joka ei ole vielä päässyt kunnolla teroittamaan kynsiään? Haluatko oppia muilta koodareilta? Kuuluuko opintoihisi kenties harjoittelujakso, jossa haluat päästä tekemään ihan oikeita töitä?

Jos vastasit kysymyksiin "kyllä", meillä on sinulle hyviä uutisia! Etsimme WTF-tiimiimme jatkuvasti uusia hyviä tyyppejä kasvamaan tulevaisuuden tekijäksi kanssamme. Ja jos hommat sujuvat suunnitelmien mukaan, luvassa on ihka oikea työpaikka osana WTF-tiimiä!

 

WTF Design Oy on säpäkkä mainostoimisto, joka tärkein työ on luoda asiakkaidensa brändit näkyväksi. Toimipisteemme löytyvät pohjoisen Suomen kauneimmista merenrantakaupungeista, eli Oulusta ja Raahesta. Koska Oulun office on Raahen officea suurempi, kokoonnumme porukalla Oulussa saman katon alle keskimäärin pari kertaa viikossa. Etänä olokin onnistuu, mutta mieluiten aloitamme ja lopetamme työviikot yhdessä. 
 

WTF-tiimimme puolestaan on tiivis, avoin ja rennonleppoisa jengi. Lipittelemme päivittäin litratolkulla kahvia tai muita virvokkeita  ja virkistäydymme ottamalla vaikka pienet Nintendo-skabat tiimin kesken. Meillä tsempataan toisia ja viljellään välillä aika huonoakin huumoria.  Viihdymme toistemme seurassa ja teemme siinä sivussa lujasti duunia. Samaan kahvipöytään kanssamme mahtuisi hyvin myös yksi koodariharjoittelija, ehkä juuri sinä?
 

Jos yllä kuvattu teksti aiheutti edes pienen sisäisen läikähdyksen, koodi tottelee sinua ainakin alustavasti ja olet omasta mielestäsi hyvä ongelmanratkaisija, odotamme kovasti yhteydenottoasi!

FAQ

  • Front-end-koodaamisen alkeet hallussa (HTML, CSS)
  • Into opetella uutta
  • Kyky ratkaista kinkkisiäkin koodiongelmia
  • Sitä, että olet huippu ja WTF-tiimiin sopiva rennonletkeä tyyppi
  • Plussaa ohjelmoinnin alkeista (Javascript, PHP)

 

Meillä WTF Designissa työpäivät ovat mukavan vaihtelevia ja pitävät sisällään useita samanaikaisia projekteja. Välillä rakennetaan isoja kokonaisuuksia ja välillä pureskellaan ihan yksittäisiä koodipähkinöitä. Tästä kokonaisuudesta löytyy siis varmasti myös sinulle ne sopivimmat ja inspiroivimmat työtehtävät!

  • Mahdollisuuden kehittyä ammattilaisen ohjauksessa
  • Pääsyn oikeiden asiakastöiden pariin
  • Viihtyisän toimistomiljöön ja huiput työkaverit
  • Mahdollisuuden ihan oikeaan web developerin pestiin

Osui ja upposi?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus & CV osoitteeseen wtf@wtfdesign.fi

 

Lisätietoja web-harjoittelijan paikasta antaa liiketoimintajohtaja Lasse Paakkonen (lasse@wtfdesign.fi, 040 840 3585).