Haluatko mukaan WTF-tiimiin?

Lähetä meille avoin hakemus!

WTF Design Oy on mainostoimisto, joka luo asiakkaidensa brändit näkyväksi. Kasvu-uralla olevan yrityksemme viisihenkinen tiimi työskentelee pääosin virtuaalisesti ja etätyöskentely onkin olennainen osa yrityskulttuuriamme. Tulevaisuudessa WTF-tiimiä tullaan kuitenkin näkemään Raahessa sijaitsevan WTF-päämajan lisäksi myös Oulun toimistolla, joka avataan vuoden 2021 aikana.

Palveluihimme kuuluvat strategiatyöt, brändinrakennus & design sekä markkinointi ja mainonta. Yksittäinen ydintuotteemme on verkkosivujen rakentaminen ja jatkuva kehittäminen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti B2B-yrityksistä ja julkishallinnon organisaatioista. Asiakkaamme operoivat mm. energian ja teollisuuden toimialoilla, ja maantieteellisesti asiakkaita löytyy Helsingistä Karigasniemelle saakka.

Haemme jatkuvasti uusia vahvistuksia tiimiimme, joten jos koet, että sinulla olisi meille annettavaa ja toisit omalta osaltasi lisää vahvuutta tekemiseen, lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen wtf@wtfdesign.fi