Haluatko mukaan WTF-tiimiin?

Kaipaamme vahvistuksia!

WTF Design Oy on mainostoimisto, joka luo asiakkaidensa brändit näkyväksi. Kasvu-uralla olevan yrityksemme toimipisteet löytyvät Oulusta ja Raahesta, joista käsin myös tiimimme operoi. Palveluihimme kuuluvat brändinrakennus & luova suunnittelu, markkinointi & mainonta, sisällöntuotanto & viestintä sekä verkkosivustot & muu digi. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti B2B-yrityksistä, julkishallinnon organisaatioista ja kuluttajabrändeistä. Maantieteellisesti asiakkaita löytyy ympäri Suomen.

WTF-tiimimme on tiivis, avoin ja rento yhteisö, jossa jokaisen näkemykset ovat arvokkaita. Tsemppaamme toisiamme, viljelemme hurttia huumoria, lipittelemme litratolkulla kahvia ja viihdymme aidosti toistemme seurassa. Siinä sivussa teemme toki myös lujasti töitä.


Tiimimme kaipaa parhaillaan seuraavia vahvistuksia:

Markkinoinnin suunnittelija

Jos sinulta luonnistuu markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sisällöntuotanto ja seuranta, olet juuri etsimämme henkilö!

Lue lisää

Web-developer

Jos sinulta luonnistuu näyttävät Wordpress-julkaisujärjestelmällä toteutettavat verkkosivut, olet juuri etsimämme henkilö!

Lue lisää


Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tiimiläisillemme vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa, viihtyisät toimistot Oulussa ja Raahessa, ajantasaiset työkalut ja toimivat etätyöskentelymallit, mahdollisuuden itsensä kehittämiseen työajalla omien mielenkiinnonkohteiden mukaisesti, liikunta- ja kulttuuriedut, kilpailukykyisen palkan sekä säpäkän tiimin loputtoman kannustuksen!


Kuulostiko omalta?

Jos tunnistit itsesi jommasta kummasta kuvauksesta, lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen wtf@wtfdesign.fi