Voimaa yksilöille, tiimeille ja organisaatioille

Voima Valmennus

Kuka?

Voima Valmennus on Anu Aution luotsaama yritys, joka tuottaa valmennuspalveluita työelämään Insights Discoveryn menetelmin. Valmennuksia toteutetaan sekä kasvotusten että virtuaalivalmennuksina verkossa ja niiden lisäksi Anu tuottaa webinaareja sekä kirjoittaa aktiivisesti blogia.

Tavoitteet?

Brändi-ilmeestä haluttiin tunnistettava, värikäs ja nykyaikainen. Verkkosivuille kaivattiin uudistusta, jotta eri toiminnallisuudet olisivat helppokäyttöisiä ja asiakkaan olisi niitä luonteva itse päivittää. Samalla haettiin parempaa näkyvyyttä hakukoneissa sekä myös verkkosivun ilmeeseen nykyaikaisuutta.

Keinot?

Verkkosivut luotiin kokonaan uudelleen ja vanhojen verkkosivujen sisältöjä päivitettiin vastaamaan tämän päivän tarjontaa. Tärkeät ja yhä ajankohtaiset blogit siirrettiin uudelle sivustolle. Sivuston ilme uusiutui samalla täysin ja sivustolle upotettiin toimintaa tukevia toiminnallisuuksia, kuten webinaareihin ilmoittautuminen ja ajanvarauskalenteri. Sivustolla toistuva brändi-ilme alkoi logosuunnittelusta ja jalkautui markkinointimateriaaleihin sekä sosiaaliseen mediaan.

Tutustu asiakkaaseemme
Voima Valmennus visuaalinen ilme ja www-sivut

Asiakkaan suusta:

WTF Design löysi hyvin eri kysymysten kautta ajatuksen siitä, miltä halusin Voima Valmennuksen näyttävän, vaikka en itse sitä osannut sanallistaa. Valoitte minuun rohkeutta vaihtaa www-sivujen julkaisujärjestelmää Wordpressistä Concrete5:een, joka on yllättävän helppokäyttöinen. Vaikka osa toivomistani yksityiskohdista oli teille vieraampia, selvittelitte, ehdotitte ja laitoitte kaiken toimimaan. Etenkin kalenterin varausjärjestelmä on aivan loistava! WTF-tiimiin kuuluu ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä ihmisiä: heiltä uskaltaa pyytää apua pienissäkin asioissa.

Anu Autio

Voima Valmennus

Toimitusjohtaja, valmentaja