Motivoituneita osaajia teollisuuden tarpeisiin

SKM Service Oy

Kuka?

SKM Service on teollisuusalan yritys, joka tarjoaa ongelmanratkaisua teollisuuden moninaisiin tarpeisiin. Yrityksen vahvuuksia ja pääosaamisalueita ovat erilaiset putkistoprojektit ja niihin liittyvät oheistuotteet ja -palvelut. Yrityksen voimakasta kasvua vauhdittamaan tehtiin brändiuudistus, jonka keskiöön nostettiin yrityksen vahva arvopohja.

Tavoitteet?

Brändiuudistuksen tavoitteena oli luoda mielikuva nykyaikaisesta yrityksestä, joka näyttäytyy houkuttelevana myös rekrytointimielessä. Yrityksen laajaa osaamista haluttiin tuoda esille myös yritysesittelyvideon myötä, joka nostettiin osaksi brändiuudistuksen kokonaisuutta.

Keinot?

Yritykselle uudistettiin koko visuaalinen ilme logosta, värimaailmasta ja grafiikoista lähtien. Www-sivut uudistettiin etenkin mobiilikäyttäjiä ajatellen ja yrityksen kansainvälistä potentiaalia tehostaen sivustosta tehtiin kolme eri kieliversiota. SKM Servicelle käsikirjoitettiin vauhdikas yritysesittelyvideo, joka toteutettiin yhteistyössä Videcam Oy:n kanssa. Videokuvausten yhteydessä otettiin myös still-kuvia tukemaan kokonaisvaltaista brändiuudistusta. Uusi brändi-ilme näkyy myös kaikissa painotuotteissa ja tapahtumissa.

Tutustu asiakkaaseemme