Kansainvälistä kauppaa ja merenkulkua vuodesta 1649

Raahen Satama Oy

Kuka?

Raahen Satama on yksi Suomen vilkkaimmin liikennöidyistä satamista. Raahen sataman kautta kulkee mm. terästä, sahatavaraa, kontteja sekä projektiluontoisia laivauksia.

Tavoitteet?

Tavoitteena oli ajanmukaistaa ilmettä sekä rakentaa www-sivut nykyaikaiseksi ja entistä käyttäjäystävällisemmiksi. Samalla sivuston kieliversiot kaipasivat päivittämistä. Myös markkinointimateriaalia haluttiin päivittää uuden ilmeen mukaiseksi.

Keinot?

Rakennettiin uudet www-sivut Concrete5-alustalle, uudistettiin sivuston rakenne sisältöineen kolmena kieliversiona sekä otettiin mukaan ikonografiaa selkeyttämään sisältöjen löytymistä. Uudella ilmeellä rakennettiin myös erinäisiä painotuotteita arjen markkinointiin, mm. sataman yleisesite, turvallisuuskoulutusten opastevihkonen, folderi, tienvarsitaulu, powerpoint-pohja, käyntikortit sekä muistilehtiö.

Tutustu asiakkaaseemme
WTF Design Raahen Satama brändiuudistus

Asiakkaan suusta:

WTF Design tekee perusteellista työtä. Yhteistyökumppanina he ovat luotettava ja ottaa huomioon asiakkaan tarpeet. WTF Design ei paina päälle omine oivalluksineen vaan kuuntelee myös asiakkaan näkemyksiä.

Kaarlo Heikkinen

Raahen Satama Oy

Toimitusjohtaja, satamaneuvos