NDT-palveluiden luotettava toimittaja

Qualitas

Kuka?

Qualitas on NDT-palveluiden luotettava toimittaja, joka tarjoaa palveluitaan teollisuudelle ja konepajoille Suomeen sekä asennus- ja valmistuksen valvontaa ulkomaille

Tavoitteet?

Uudistaa ennen Suomen Testauspalvelu Oy nimellä kulkevan, vahvasti kansainvälistyvän yrityksen brändi nimeä myöten luomaan mielikuvaa uskottavasta, luotettavasta ja vahvasta alansa ammattilaisesta.

Keinot?

Ideoitiin uusi nimi yhdessä asiakkaan kanssa, uudistettiin visuaalinen brändi-ilme logoineen, väreineen ja kuvineen sekä rakennettiin uusi www-sivusto kahtena kieliversiona. Sivustolle rakennettiin myös erillinen, henkilöstölle tarkoitettu intranet tehostamaan sisäistä tiedottamista.

Tutustu asiakkaaseemme
WTF Design Qualitas Suomen Testauspalvelu brändiuudistus

Asiakkaan suusta:

Tapasimme WTF Designin Sannan tapasimme konttorillamme, koska halusimme uudistaa yrityksemme ilmeen kansainvälistymisen myötä sekä siksi että ”aikansa kutakin” -hetki oli koittanut. Aloimme tapaamisessamme heittelemään ajatuksiamme nettisivujen, mainosten, tarrojen yms. suhteen ilmaan ja Sanna heti koppasi tarkentavilla kysymyksillä kaiken oleellisen lisätiedon oman ammattitaitonsa avulla. Oli mahtava huomata, että ammattitaitoinen ihminen antaa valinnat asiakkaalle, mutta osaa ”tönäistä” asiakasta oikeaan suuntaan perusteluineen, kun epävarmuus valtaa asiakkaan mielen. Tämän kokemuksen jälkeen olemme ulkoistaneet "oman osaamisemme" mainonnassa, esitteissä ja kaikessa, mikä liittyy yrityksemme ulkoiseen olemukseen ammattilaisen käsiin. Se vapauttaa meidän voimavarojamme ja resursseja sinne, minne kuuluu eli meidän ydinosaamiseemme. Mahtavaa palvelua kaiken kaikkiaan ja yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin mutkattomuuden, nopeuden, ammattitaidon ja helppouden merkeissä "maailman tappiin saakka". Olemme enemmän kuin tyytyväisiä WTF Designiin.

Marko Ylitalo

Qualitas