Nostoon kuin nostoon

Nostokonepalvelu AT Oy

Kuka?

Nostokonepalvelu on yksi Suomen johtavia nostopalveluita, erikoiskuljetuksia, elementtiasennuksia ja projektipalveluja tarjoavista yritysryhmistä.

Tavoitteet?

Luoda markkinointimateriaaleja ja -välineitä sekä uusia tekstisisältöjä helpottamaan arjen markkinointityötä ja myyntiä.

Keinot?

Nostokonepalvelun Oulun toimipisteelle laadittiin kuvaussuunnitelma ja otettiin liuta uusia kuvia markkinointiin. Kuvaukset toteutettiin yhteistyössä valokuvaaja Tiina Lämsän kanssa. Uusien kuvien pohjalta laadittiin mm. uusi yritysesite graafisine kuvituselementteineen. Lisäksi Nostokonepalvelu AT:lle rakennettiin uutiskirjejärjestelmä tehostamaan markkinointia ja suorakontakteja asiakkaisiin, WTF Design hoitaa uutiskirjeiden koostamisen ja lähettämisen asiakkaan puolesta.

Tutustu asiakkaaseemme
WTF Design Nostokonepalvelu AT Visuaalinen ilme

Asiakkaan suusta:

Olemme ylpeitä ja tyytyväisiä ammattitaitoisesti toteutetusta ja visuaalisesti näyttävästä esitteestä ja muusta materiaalista. Yhteistyö WTF Designin kanssa oli joustavaa, saumatonta ja toimivaa. Arvostamme sitä, että meidän toiveitamme kuunneltiin kärsivällisesti ja otettiin huomioon lopputuloksessa. Helpottaa omaa työtä, kun ammattilainen pukee meidän toiveet helposti ja taitavasti yrityksen ilmeeseen sopivaan muotoon. Uudet kuvat ovat erinomaiset, hyvää kuvaussäätä kannatti odotella, kiitos siis myös valokuvaaja Tiina Lämsälle.

Anna Uusitalo

Nostokonepalvelu AT Oy

Yksikönjohtaja