Majoitu yöksi tai useammaksi

Majoitusmaailma

Kuka?

Majoitusmaailma on Pyhäjoelta käsin toimiva perheyritys, joka vuokraa kalustettuja asuntoja ympäri Suomen. Kodinomaisten asuntojen hintoihin sisältyy aina myös siivous ja liinavaatteet, jotta asuminen olisi vieraille mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Majoitusta myydään mottonsa mukaan ”yöksi tai useammaksi”, joten asiakas voi viipyä niin pitkään kuin haluaa.

Tavoitteet?

Uudistaa ennen Asuntopyhäjoelta.fi-nimisen yrityksen brändi vastaamaan tämän päivän todellisuutta ja katsomaan myös tulevaisuuteen. Aiemmin paikallisesti toimineen yrityksen liiketoiminta on kasvanut valtakunnan laajuiseksi, joten yrityksen brändi haluttiin uudistaa nimeä myöten.

Keinot?

Ideoitiin uusi Majoitusmaailma-nimi ja sille visuaalinen yritysbrändi logoineen, väreineen, fontteineen ja grafiikoineen. Tekstisuunnittelussa otettiin lähtökohdaksi asiakkaan helppo asiointi sekä perheyrityksen mutkaton ja avulias asenne. Uudistettiin myös www-sivut kolmena eri kieliversiona, tehtiin miniesitteen tavoin toimivat käyntikortit ja suunniteltiin asiakkaan liikkuva käyntikortti eli suuri pakettiauto myös vastaamaan uutta brändi-ilmettä.

Tutustu asiakkaaseemme
WTF Design - Proggikset - Majoitusmaailma - Visuaalinen ilme

Asiakkaan suusta:

Ennen Asuntopyhajoelta.fi-nimellä tunnettu yrityksemme uudistui toiminnan kasvaessa Majoitusmaailmaksi. WTF Design oli täydellinen yhteistyökumppani ilmeen uudistukseen ja kokonaisbrändin kehittämiseen. Uudistusta tehtiin joustavasti meidän aikataulun mukaan. Lopputulos on loistava!

Suvi Salmela

Majoitusmaailma