Striimaukset ja livelähetykset verkkoon helposti!

Livekuvaukset.fi

Kuka?

Livekuvaukset.fi on livekuvauksiin, striimeihin ja videokuvauksiin erikoistunut yritys Kalajoelta.

Tavoitteet?

Verkkosivu-uudistusta suunniteltiin käyttäjälähtöisesti, jäsennellen olemassa olevaa tietoa ja säilyttäen tunnistettavan ilmeen.

Keinot?

Verkkosivun uudistuksen lisäksi Livekuvaukset.fi:lle toteutettiin myös muita markkinointimateriaaleja kuten käyntikortit, esite ja roll-up. Visuaalisesti yhtenäisillä materiaaleilla yrityksen on helpompi erottua ja jäädä mieleen.

Tutustu asiakkaaseemme
WTF Design Livekuvaukset.fi Proggis

Asiakkaan suusta:

Olin jo pitempään miettinyt nettisivujen uudistusta, mutta ollut ehkä myös vähän epäileväinen uudistustarpeesta, sillä entiset sivutkin olivat ihan hyvät ja toimivat. Kun aiheesta pidettiin Sanna Paakkosen kanssa palaveria, löydettiin sivustolta kuitenkin heti monta epäkohtaa, jotka pitäisi joka tapauksessa korjata. Samassa yhteydessä kerroin kaikki omat kokemukset ja asiakkailta saamani kommentit Livekuvausten aikaisemmista sivuista uudistustyön tueksi. Päätettiin siis ryhtyä töihin. Yhteistyö WTF Designin kanssa oli todella toimivaa ja jokaiseen työvaiheeseen löytyi heiltä oma osaaja. Oli todella helppoa antaa työ ammattilaisen käsiin! Asiakkailta on tullut paljon kiitosta sivujen toimivuudesta ja selkeydestä. Erityisen paljon on tullut kiitosta videoikkunan vieressä olevasta chat-keskustelumahdollisuudesta. Lähetyksien aikana onkin ollut vilkasta keskustelua! Olen saanut paljon yhteydenottoja, joissa puhelu alkaa: "Eksyin tänne teidän nettisivuille..." Nettisivujen liikenne on kasvanut viime vuoden vastaavasta ajasta noin 66%, joten ei ihme jos puheluja tulee ja sähköposti laulaa!

Heikki Saari

Livekuvaukset.fi

Yrittäjä