Palvelut

Visuaalinen suunnittelu & taittotyöt

Visuaalinen suunnittelu auttaa vahvistamaan brändiä, erottumaan kilpailijoista ja luomaan positiivisia asiakaskokemuksia. Käsissämme syntyvät niin verkkosivustojen ulkoasut, somekanavien visuaaliset teemat, kuvitukset, yritysesittelymateriaalit, kirjat, oppaat kuin asiakaslehdetkin. 


Brändin rakentamisen kulmakivi

Visuaalinen suunnittelu on keskeinen osa brändin rakentamista ja tehokasta, tunnistettavaa markkinointia. Visuaalinen suunnittelu kattaa kaikki visuaaliset elementit, jotka muodostavat yrityksen ulkoisen ilmeen ja viestivät sen identiteettiä asiakkaille. Logot, värimaailmat, typografiat ja kuvitukset ovat vain muutamia esimerkkejä siitä, miten visuaalinen suunnittelu voi vahvistaa yrityksen brändiä ja erottaa sen kilpailijoista.

Meidän tehtävämme on varmistaa, että visuaalinen suunnittelu tukee strategisia tavoitteita ja auttaa saavuttamaan markkinointitavoitteet. Olipa kyseessä verkkosivuston layoutin uudistus, yhtenäisen somepresenssin luominen tai tiedon visualisointi infograafiksi, olemme täällä auttamassa luomaan vaikuttavan ja mieleenpainuvan lopputuloksen


 • Verkkopalveluiden visuaalinen layout ja UI

  Verkkosivusto on usein ensimmäinen kohtaaminen kohderyhmän edustajan kanssa ja tästä kohtaamisesta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti! Kohderyhmittäin suunnitellut asiakaspolut, kriittisiin pisteisiin sijoitellut CTA-painikkeet, miellyttävä sivuston käyttöliittymä, viimeistelty ulkoasu sekä määritellyt konversiot auttavat täyttämään sivustovierailulle asetetut tavoitteet.

 • Somekanavien teemat ja Canva-yritysmateriaalipaketit

  Siellä viestitään missä kohderyhmäkin viihtyy, eli somessa! Luomme somekanaviin persoonalliset ja erottuvat teemat ja asiakkaidemme brändiä tukevat Canva-materiaalipaketit helpottamaan arkimarkkinointia ja -viestintää.

 • Kuvitukset, infograafit ja muu tiedon visualisointi

  Tiedon visualisointi eri tavalla on yksi erikoisosaamisalueemme. Laadimme brändi-ilmeen mukaiset kuvitukset, palveluvalikoimaa kuvastavat ikonografiat, prosesseja avaavat infograafit ja muut visuaalisin keinoin kuvatut sisältökokonaisuudet. 

 • Yritysesittelymateriaalit

  Luomme brändin jalkauttamisen tueksi myös muut esittelymateriaalit, kuten esitteet, PPT-esitykset, erilaiset oppaat, tuotepakkaukset tai vaikkapa kirjat. Meiltä yritysesittelymateriaalit saa avaimet käteen -toteutuksena, sillä tuotamme materiaaleihin visuaalisen ilmeen lisäksi myös tekstisisällöt, luomme kuvitukset, hankimme valokuvat ja verkostomme voimin hoidamme myös painatukset. 

 • Asiakaslehdet

  Asiakaslehti on tehokas keino tavoittaa omat asiakkaat ja sidosryhmät, ja se toimii niin BtoB- kuin BtoC-markkinoinnissa. Muutamia vuosia sitten asiakaslehdille ennustettiin varsin synkkää tulevaisuutta, mutta digiajasta huolimatta painetut asiakaslehdet pitävät pintansa ja niiden asema on säilynyt vahvana. Eikä mikään ihme, sillä hyvin toteutettu asiakaslehti sitouttaa ja vahvistaa mielikuvaa yrityksestä. Asiakaslehden avulla saat mahdollisuuden viestiä yrityksestäsi monipuolisesti.

 • Verkkosivusto on usein ensimmäinen kohtaaminen kohderyhmän edustajan kanssa ja tästä kohtaamisesta kannattaa ottaa kaikki hyöty irti! Kohderyhmittäin suunnitellut asiakaspolut, kriittisiin pisteisiin sijoitellut CTA-painikkeet, miellyttävä sivuston käyttöliittymä, viimeistelty ulkoasu sekä määritellyt konversiot auttavat täyttämään sivustovierailulle asetetut tavoitteet.

 • Siellä viestitään missä kohderyhmäkin viihtyy, eli somessa! Luomme somekanaviin persoonalliset ja erottuvat teemat ja asiakkaidemme brändiä tukevat Canva-materiaalipaketit helpottamaan arkimarkkinointia ja -viestintää.

 • Tiedon visualisointi eri tavalla on yksi erikoisosaamisalueemme. Laadimme brändi-ilmeen mukaiset kuvitukset, palveluvalikoimaa kuvastavat ikonografiat, prosesseja avaavat infograafit ja muut visuaalisin keinoin kuvatut sisältökokonaisuudet. 

 • Luomme brändin jalkauttamisen tueksi myös muut esittelymateriaalit, kuten esitteet, PPT-esitykset, erilaiset oppaat, tuotepakkaukset tai vaikkapa kirjat. Meiltä yritysesittelymateriaalit saa avaimet käteen -toteutuksena, sillä tuotamme materiaaleihin visuaalisen ilmeen lisäksi myös tekstisisällöt, luomme kuvitukset, hankimme valokuvat ja verkostomme voimin hoidamme myös painatukset. 

 • Asiakaslehti on tehokas keino tavoittaa omat asiakkaat ja sidosryhmät, ja se toimii niin BtoB- kuin BtoC-markkinoinnissa. Muutamia vuosia sitten asiakaslehdille ennustettiin varsin synkkää tulevaisuutta, mutta digiajasta huolimatta painetut asiakaslehdet pitävät pintansa ja niiden asema on säilynyt vahvana. Eikä mikään ihme, sillä hyvin toteutettu asiakaslehti sitouttaa ja vahvistaa mielikuvaa yrityksestä. Asiakaslehden avulla saat mahdollisuuden viestiä yrityksestäsi monipuolisesti.


Kiinnostuitko?

Jätä yhteydenottopyyntö – tehdään yhdessä teidänkin viestinnästä vaikuttavaa ja mieleenpainuvaa!

Tutustu referensseihin

Lue asiakastarinoita

 

Muut palvelut