Palvelut

Videotuotannot & valokuvaus

Markkinointitoimenpiteiden on saatava aikaan kohderyhmässä muistijälkeä vahvistava tunnereaktio. Videon tai suunnitellun kuvan avulla onnistumismahdollisuudet moninkertaistuvat – varsinkin, jos toteutus on ammattimainen. 


Videotuotannot

Markkinointivälineenä video on monipuolinen ja ‑käyttöinen. Videon avulla voidaan kertoa vaikuttavasti esimerkiksi yrityksen tarina, esitellä tuote tai palvelu tai rakentaa työnantajamielikuvaa. Ehkä tarvitset lyhyitä videoita somekanavissa käytettäväksi?

Valokuvaus

Tänä päivänä on käytännössä lähes mahdotonta tehdä markkinointia ilman valokuvia. Omilla persoonallisilla valokuvilla voit viestiä yrityksestäsi ja palveluistasi omannäköisesti. Valokuvat ja niiden tyyli edustavat yritystä, siksi ei ole samantekevää, millaisia ne ovat.

Kiinnostuitko?

Toteutamme videotuotanto- ja valokuvausprojekteja koko Pohjois- ja Keski-Pohjanmaan alueella, muun muassa Kokkolassa, Oulussa ja Raahessa. Meiltä saat ammattimaisesti toteutetut videotuotannot suunnittelusta kohderyhmää puhuttelevaksi lopputulokseksi, ja ikuistamme valokuvia, jotka tukevat niitä viestejä, mitä tarinanne vaatii. Meidän video- ja valokuvauksen superammattilaisella Turbolla on teidänkin varalle ainakin sata ässää hihassa, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Jätä yhteydenottopyyntö

Junnikkala - Oulu

Pratsam

Vesille-messut

Jervois

PyhäNet

Sargo

Neoen

Software - Opiferus

Junnikkala - Toimintaperiaatteet

Kokkolan Areena

Botniaprint

PyhäNet

Kokkolan Golf

Kokkolan Material Week

Prevex

Junnikkala - Yritysesittely

Teamprint

KAMK X Raahe

Muut palvelut