Palvelut

Verkkosivustot & muu digi

Tarvitsetko uudet verkkosivut tai verkkokaupan yrityksellesi? Supertaitava koodijengimme uskoo vahvasti tarvelähtöiseen, kustomoituun ja käyttäjäystävälliseen www-suunnitteluun. Työkaluina heillä on useita ohjelmointikieliä ja jatkuvasti aallonharjalla etenevä osaaminen, jonka myötä syntyy asiakkaan tarpeeseen vastaavia verkkosivustoja, eri järjestelmien välisiä integraatioita, intranet- ja extranet-toteutuksia, verkkokauppoja ja muita kokonaisuuksia. Meiltä ette saa persoonatonta bulkkia tai valmiita www-templateja, vaan juuri teidän tarpeisiinne suunnitellun layoutin, UI-suunnitelman, kustomoidun koodin sekä sopivat sivustolaajennokset ja toiminnallisuudet. 


Verkkosivustot & muu digi
toimenpiteinä

 • Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus

  Suunnittelemme asiakkaiden tarpeisiin vastaavat verkkosivut Concrete CMS- tai Wordpress-julkaisujärjestelmällä. Kaikki sivustomme rakennetaan vastaamaan asiakkaan tarpeita emmekä oikaise prosessissa hyödyntämällä valmiita templateja. Näin voimme taata työn laadun. Verkkosivustojen lisäksi rakennamme erilaiset landing page -toteutukset ja kampanjasivut markkinoinnin tueksi.

 • Asiakaspolut ja konversiot

  Perehdymme asiakkaan tavoitteisiin ja tunnistamme yhdessä sivuston kävijätilastoista asiakkaiden kannalta kriittisimmät sivuston osiot. Laadimme sivustolle kohderyhmittäin määritellyt asiakaspolut tärkeimpien asioiden löytymistä helpottamaan ja täydennämme sivustoa kävijää aktivoivilla CTA-painikkeilla. Määrittelemme asiakkaan kanssa toivotut konversiot ja rakennamme konversiopolkuja määriteltyjen tavoitteiden täyttämisen tueksi.

 • Intranet- ja extranet-toteutukset

  Rakennamme käyttäjäryhmittäin hallinnoituja intranet- ja extranet-toteutuksia tukemaan sisäistä tiedonkulkua tai palvelemaan ulkoisia asiakasryhmiä. Rakennamme suljettuihin palveluihin perustoiminnallisuuksien lisäksi asiakkaan haluamat toiminnallisuudet työajanseurannasta koulutusjärjestelmiin. Intranet- ja extranet-toteutuksien rakentamiseen hyödynnämme Concrete CMS-järjestelmää ja Moodle-koulutusalustaa.

 • Integraatiot ja lisäosat

  Kaikkia toivottuja toiminnallisuuksia ei aina löydä suoraan verkkosivuston ominaisuuksista tai lisäosakaupoista. Siksipä suunnittelemme ja kehitämme verkkosivustolle tarvittavat toiminnallisuudet, lisäosat ja integraatiot. Usein kustomoitavia toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi testit, laskurit ja sisältöjen integroiminen toisesta palvelusta omalle sivustolle.

 • Ylläpito ja kehittäminen kumppanuusmallilla

  Asiakkaidemme toiveesta olemme rakentaneet kumppanuusmallin, jossa kehitämme asiakkaidemme tukena verkkosivustoa ja sen toiminnallisuuksia vastaamaan yrityksen strategisia tavoitteita. Huolehdimme hostingin, seuraamme kävijätilastoja, luomme asiakaspolkuja, kehitämme ulkoasua, hiomme käytettävyyttä ja vastaamme sivuston saavutettavuudesta.

 • Verkkokaupat

  Toteutamme verkkokauppoja MyCashFlow- ja Shopify-järjestelmillä joko alusta asti uutta rakentaen tai olemassa olevaa kehittäen. Asennamme, suunnittelemme ja kehitämme verkkokaupassa tarvittavat teemat ja toiminnot sekä olemme verkkokauppiaan tukena kaikissa vaiheissa.

 • Google-optimointi

  Verkkosivuston löydettävyys on ihan yhtä tärkeää kuin sivuston käytettävyys, kävijän tarpeisiin vastaava sisältö tai miellyttävä ulkoasu. Hoidamme sivuston teknisen ja sisällöllisen hakukoneoptimoinnin ja asennamme Google Analyticsin kävijäseurantaa tukemaan.

 • Hosting-palvelu

  Tarjoamme asiakkaillemme sivustokehittämisen lisäksi sivustojen hosting-palvelua sähköposteineen. Jälleenmyyjäkumppanimme on Zoner Oy, jonka kanssa voimme taata asiakkaillemme laadukkaan ja tarpeiden mukaan skaalautuvan hosting-palvelun, domainit ja sähköpostit.

 • Suunnittelemme asiakkaiden tarpeisiin vastaavat verkkosivut Concrete CMS- tai Wordpress-julkaisujärjestelmällä. Kaikki sivustomme rakennetaan vastaamaan asiakkaan tarpeita emmekä oikaise prosessissa hyödyntämällä valmiita templateja. Näin voimme taata työn laadun. Verkkosivustojen lisäksi rakennamme erilaiset landing page -toteutukset ja kampanjasivut markkinoinnin tueksi.

 • Perehdymme asiakkaan tavoitteisiin ja tunnistamme yhdessä sivuston kävijätilastoista asiakkaiden kannalta kriittisimmät sivuston osiot. Laadimme sivustolle kohderyhmittäin määritellyt asiakaspolut tärkeimpien asioiden löytymistä helpottamaan ja täydennämme sivustoa kävijää aktivoivilla CTA-painikkeilla. Määrittelemme asiakkaan kanssa toivotut konversiot ja rakennamme konversiopolkuja määriteltyjen tavoitteiden täyttämisen tueksi.

 • Rakennamme käyttäjäryhmittäin hallinnoituja intranet- ja extranet-toteutuksia tukemaan sisäistä tiedonkulkua tai palvelemaan ulkoisia asiakasryhmiä. Rakennamme suljettuihin palveluihin perustoiminnallisuuksien lisäksi asiakkaan haluamat toiminnallisuudet työajanseurannasta koulutusjärjestelmiin. Intranet- ja extranet-toteutuksien rakentamiseen hyödynnämme Concrete CMS-järjestelmää ja Moodle-koulutusalustaa.

 • Kaikkia toivottuja toiminnallisuuksia ei aina löydä suoraan verkkosivuston ominaisuuksista tai lisäosakaupoista. Siksipä suunnittelemme ja kehitämme verkkosivustolle tarvittavat toiminnallisuudet, lisäosat ja integraatiot. Usein kustomoitavia toiminnallisuuksia ovat esimerkiksi testit, laskurit ja sisältöjen integroiminen toisesta palvelusta omalle sivustolle.

 • Asiakkaidemme toiveesta olemme rakentaneet kumppanuusmallin, jossa kehitämme asiakkaidemme tukena verkkosivustoa ja sen toiminnallisuuksia vastaamaan yrityksen strategisia tavoitteita. Huolehdimme hostingin, seuraamme kävijätilastoja, luomme asiakaspolkuja, kehitämme ulkoasua, hiomme käytettävyyttä ja vastaamme sivuston saavutettavuudesta.

 • Toteutamme verkkokauppoja MyCashFlow- ja Shopify-järjestelmillä joko alusta asti uutta rakentaen tai olemassa olevaa kehittäen. Asennamme, suunnittelemme ja kehitämme verkkokaupassa tarvittavat teemat ja toiminnot sekä olemme verkkokauppiaan tukena kaikissa vaiheissa.

 • Verkkosivuston löydettävyys on ihan yhtä tärkeää kuin sivuston käytettävyys, kävijän tarpeisiin vastaava sisältö tai miellyttävä ulkoasu. Hoidamme sivuston teknisen ja sisällöllisen hakukoneoptimoinnin ja asennamme Google Analyticsin kävijäseurantaa tukemaan.

 • Tarjoamme asiakkaillemme sivustokehittämisen lisäksi sivustojen hosting-palvelua sähköposteineen. Jälleenmyyjäkumppanimme on Zoner Oy, jonka kanssa voimme taata asiakkaillemme laadukkaan ja tarpeiden mukaan skaalautuvan hosting-palvelun, domainit ja sähköpostit.

Teknologiaosaaminen

Tiimimme hallitsee lukuisia ohjelmointikieliä, joilla saamme aikaan yksilöllisiä ja tavoitteisiin vastaavia verkkopalvelukokonaisuuksia.

Järjestelmät

Julkaisujärjestelmät: Concrete CMS, WordPress, Contentful

Verkkokauppajärjestelmät: MyCashflow, Shopify

Koulutusalustat: Moodle

Ohjelmointi

Back-end: PHP, Node.js

Front-end: HTML, CSS (Less/Sass), JavaScript

Frameworks: mm. jQuery, Vue, Bootstrap

Kaipaatko jotain muuta?

Puuttuuko listalta tarvitsemasi teknologia? Kannattaa kysyä, sillä sekin saattaa olla jo meidän työkalupakissa! Olemme kiinnostuneita alan kehityksestä ja otamme jatkuvasti uusia hyödyllisiä teknologioita haltuun.

 

Huolella suunniteltu, teknisesti taitavasti toteutettu ja visuaalisesti miellyttävä verkkosivustokokonaisuus tukee asiakkaan matkaa mielenkiinnon heräämisestä ostopäätökseen, oston jälkeiseen sitoutumiseen sekä uudelleen ostamiseen ja suositteluun. Hyvällä verkkosivustolla voidaan vaikuttaa asiakkaan kokemukseen yrityksestä.
Lasse Paakkonen
Lasse Paakkonen
Liiketoimintajohtaja, osakas

Muut palvelut