Brändäysassari

WTF Designin Brändäysassari – arkimarkkinoinnin barista!


Pitäisikö viestiä verkostoille, koukuttaa kohderyhmää ja suihkia somessa – laittaa niin sanotusti vähän vahvemmat pöönit kahvinkeittimeen – mutta käytännön toteutus jää varsinaisen leipätyön pyörittämisen jalkoihin?

Ei hätää, meidän brändäysassari-palvelu on tehty juuri tämmöiseen väkevän arkimarkkinoinnin tarpeeseen!

  • Brändäysassari-palvelua on saatavana kolmessa eri laajuudessa: Strong, Medium ja Light – ihan kuten kahviakin.
  • Palvelupaketin sisältö on sovittavissa tarpeen mukaan: Light-versio sisältää kolmen osa-alueen hoitamisen, Medium kuusi osa-aluetta ja Strong nimensä mukaisesti kaiken mahdollisen! 
  • Brändäysassari on kuin yrityksen oma tiedottaja tai markkinointisuunnittelija – kiinteällä kuukausimaksulla.
  • Käytännössä palvelu voi pitää sisällään esim. www-päivityksiä, somekanavien ylläpitoa, uutiskirjeiden koostamista, mainoskuvien tekoa, printtimatskujen suunnittelua tai Google- sekä some-mainontaa. 
  • Toimenpiteet, viestintäkanavien pääteemat ja muut yksityiskohdat sovitaan yhdessä.
  • Brändäysassari toimittaa kuukausittain kirjallisen raportin työn tuloksista. 
WTF Design - Palvelut - Brändäysassari - Infograafi
Esimerkki Brändäysassari-paketeista. Sisällöt ovat räätälöitävissä sen mukaan, mikä asiakkaan tarve on.

Brändäysassari pähkinänkuoressa:


Mitä?

Brändäysassari kiteyttää yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen pääviestit, tekemisen tavoitteet ja onnistumisen mittarit, laatii niiden pohjalta markkinointisuunnitelman ja toteuttaa sitä kuukausi kerrallaan. 


Miksi?

Koska jokainen kohtaaminen ja kohderyhmän tavoittaminen eri markkinointikanavissa on mahdollisuus myyntiin, yrityksen kasvuun ja brändin vahvistumiseen.


Kenelle?

Yrittäjille ja yrityksille, jotka hoitavat oman erikoisosaamisalueensa todella hyvin, mutta joilla ei ole aikaa, välineitä tai osaamista tavoitteelliseen markkinointiin. 


Miten?

Kanavakohtaisesti räätälöiden, yrityksen vahvuuksia ja arvoja esille tuoden, visuaalisesti ja sisällöllisesti yhtenäistäen ja brändinrakennusta tukien.

Brändäysassari on yrityksen tukipalvelu, jonka myötä asiakas saa kiinteällä kuukausimaksulla käyttöönsä oman markkinointisuunnittelijan. Prosessi on hiottu selkeäksi ja ennen kaikkea asiakkaalle helpoksi. Palvelu tähtää asiakkaan liiketoiminnan kasvattamiseen.

Brändäysassarilla on vastuullaan kokonaiskäsitys yrityksen viestinnästä, sen käytännön toimenpiteistä ja tulosten mittaamisesta. Näin yrityksen muut avainhenkilöt voivat keskittyä vain olennaiseen, eli yrityksen pyörittämiseen, sen kehittämiseen ja oman erikoisosaamisalansa toteuttamiseen. Me hoidamme kaiken muun – siinä laajuudessa kuin tarvitaan. 

Brändäysassari hoitaa ajantasalle www-sivut, somekanavat, uutiset, mainoskuvat ja uutiskirjeet, analysoi viestinnän tulokset puolestasi ja pitää huolen siitä, että kaikki viestintävälineet vievät eteenpäin samaa brändiviestiä. 

Palvelusta on saatavana kolme eri laajuutta:
Strong
Medium
Light

Tilaa palvelupakettien kuvaukset ja hinnasto alla olevalla lomakkeella!

Kyllä, brändäysassari kiinnostaa!

Jätä sähköpostiosoitteesi, saat saman tien paluupostissa hinnaston sekä tarkemman Brändäysassari-esittelyn. Ota siis jo kupponen kuumaa valmiiksi, saat kohta luettavaa!