Riskitöntä ja luotettavaa mainostoimistopalvelua

Kun asioit liikkeessä tai yhteistyötahon kanssa, mitä sinä haluat suunnittelu-, osto- tai tilaustilanteessa? Uskallan väittää, että suurin osa haluaa asioinnin olevan mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja sujuvaa. Ja tietenkin haluaa myös tulla ymmärretyksi ja kuulluksi asiakkaana. Parasta on, jos asiakkaana saa vähän enemmän kuin osaa odottaa.

Kriisiviestintäsuunnitelma osaksi muuta viestintää

Raahessa tapahtuu tänä keväänä paljon jännää. Kuntavaalit kolkuttelevat ovella ja ehdokkaat panevat parastaan some-presenssin maksimoimiseksi. Monessa yrityksessä tehdään isoja kehittämistoimenpiteitä varmistuakseen mukaanpääsystä käynnissä oleviin suurhankkeisiin. Viestejä vilisee monessa eri mediassa ja aktiivisuus on huipussaan – kuten pitääkin!

Mainostoimiston arkihaaste

Somessa kiertää tälläkin hetkellä hassunleppoisia haasteita, joissa kannustetaan ihmisiä jakamaan omaa arkeaan seitsemänä päivänä seitsemällä kuvalla: ei tunnistettavasti ihmisiä, rakennuksia tai eläimiä. Miltä mahtaa näyttää mainostoimiston arki?

Sosiaalisen median pelisäännöt työssä ja vapaa-ajalla

Viime päivinä on taas käyty keskustelua siitä, mitä sosiaalisessa mediassa saa tehdä ja mitä ei. Miten siellä saa puhua työstä, työnantajasta, tai muusta työhön liittyvästi?

WTF Design mukaan Tekesin Innovaatiosetelijärjestelmään

WTF Design Oy on hyväksytty palveluntuottajaksi Tekesin uuteen innovaatiosetelijärjestelmään. WTF Designin asiantuntemus kohdistuu brändinrakennukseen ja visuaaliseen suunnitteluun, jota voi hyödyntää esimerkiksi kehitysprojektiin liittyvässä brändäämisessä tai uudessa aluevaltauksessa.

WTF Designille menestystä Fennovoiman logosuunnittelukilpailussa

Fennovoima järjesti maalis–huhtikuussa kutsukilpailun, jonka tavoitteena oli saada Hanhikiven työmaalle oma logo. Kilpailu tuotti hyvän saldon: Fennovoiman henkilöstöstä, Fennovoiman mainostoimistosta, laitostoimittajatahosta ja Pyhäjoen kunnasta koottu raati sai arvioitavaksi lähes kaksikymmentä logovaihtoehtoa.

Rastor ja WTF Design yhteistyöhön

Yhteistyö pitää sisällään asiantuntijakouluttajan ja työelämäarvioijan tehtävät. Koulutukset käsittelevät pääasiassa markkinointia, sosiaalista mediaa sekä dimarkkinointia. Koulutettavana alueena on Oulu–Vaasa–Kajaani-akseli Pohjois-Pohjanmaalla.

Pienyrittäjän Uudenvuodenlupaukset

Kuka huolehtii yrittäjästä? Vastaus kysymykseen on yksinkertainen: yrittäjä itse. Työterveyshuolto joko on tai ei, valitettavan usein ei. Yrittäjän omalle vastuulle siis jää se, kestääkö kroppa ja pääkoppa menossa mukana. Sitä menoa yrittäjällä kun tunnetusti riittää.

Tippaleipäaivo

Yrittäjän pääkoppa se on kumma kapistus. Se keksii ties mitä ideoita vähän väliä – ja sanoo ne ääneen!

WTF Design rakentaa RAOS Project Oy:n brändi-ilmeen

Hanhikiven ydinvoimalaitostoimittajan RAOS Project Oy:n ulkoisen ilmeen suunnittelijaksi on valittu raahelainen WTF Design Oy. Sanomalehti Raahen Seutu uutisoi asiasta 4.11.2015.