Paljasjalkaista työelämää

Työelämän muutos on faktaa lähestulkoon kaikkien normien osalta, jotka ovat työelämää määrittäneet viimeiset vuosikymmenet. Käsintehty työ on muuttunut digitaalisemmaksi, työajat työajattomiksi ja uusia ennen tuntemattomia aloja putkahtelee sinne ja tänne.

Pikkukaupungin kesäelämää

Iki-ihana Raahe kylpee parhaillaan upeassa auringonpaisteessa. Kaupunki on täynnä hyväntuulisia ihmisiä, on markkinahumua, elävää musiikkia, kulttuuria – mitä vain toivoa saattaa. Ja ihan keskellä kaupunkia. Meillä vietetään siis kesän ykköstapahtuma: Pekanpäiviä!

Apua arkeen, tukea työhön: pikasparraukset!

Usein tuntuu siltä, että jotain uutta pitäisi tehdä, mutta arki syö ylimääräisen luovuuden niin, että ettei tiedä mihin suuntaan lähteä. Mielessä pyörii ”pitäisi… pitäisi… pitäisi…”, mutta käytännön työhön on hankala tarttua. Silloin on hyväksi istahtaa alas henkisen personal trainerin kanssa ja käydä läpi omia ajatuksia ja hakea potkua toiselta. Siksipä tarjoammekin sinulle pikasparrausta kehittämään omaa toimintaasi. Olemme apunasi miettimässä käytännön toimia, rajaamassa vaihtoehtoja, tsemppaamassa eteenpäin ja antamassa työkaluja arjen työhösi.

Brändäysassari markkinoinnin tukena

WTF Designissa on eletty tämän vuoden puolella voimakkaan uudistuksen aikaa. Uusi yhteisömanageri on astunut remmiin, on uudistettu yrityksen brändi-ilmettä, julkaistu uudet www-sivut ja ensimmäinen Murua ja markkinointia -tapahtumammekin näkee pian päivänvalon, mutta uutta on tullut myös palveluihin. Ensimmäisenä niistä esittelemme Brändäysassarin!

Muutama vinkki somessa solahteluun!

Sosiaalisessa mediassa läsnäolo aiheuttaa monille suurta päänvaivaa ja hankalaa oloa, oli sitten kyse omasta henkilökohtaisesta läsnäolosta tai yrityksen somemaailmasta. Sen ei tarvitse olla hankalaa eikä hallitsematonta. Somessa on tärkeää olla, koska somessa liikkuu valtavat massat ihmisiä ja asiakkaat ovat jo siellä olemassa. Sen vuoksi päätin antaa teille muutaman vinkin kuinka sulavasti solahdella somen maailmassa.

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!