Somesparraus innostaa kokeilemaan uutta

On keskiviikko ja sain Facebookin kautta viestiä. "Moi! Meillä olis ensi viikolla se somesparraus, nähtäiskö sitä ennen?” Jep, totta kai nähdään!

Kohti brändinrakennusta

Leppoisat lomapäivät ovat enää vain kaunis luku muistojen arkistossa ja arki on astunut kunnolla tähänkin mainostoimistoon. Loman jälkeen on tehty paljon oman yrityksen kehittämishommia, mutta myös tehtailtu tarjouksia potentiaalisille asiakkaille ja sovittu olemassa olevien asiakkaiden kanssa steppejä seuraaville duuneille. Tänään oli ohjelmassa myös jotain erittäin mieluista, nimittäin aloitustapaaminen uuden asiakkaan kanssa – tuore yrittäjä, joka kaipaa tukea brändinrakennukseen ja työkaluja yrityksen markkinointiin.

Kehittämisen makeat mahdollisuudet

Yrittäjän aivot ovat semmoiset, että niitä on melko mahdotonta saada paussille, tai edes oikealle lomamoodille. Vaikka olen viettänyt nyt heinäkuussa muutaman viikon enemmän tai vähemmän loman merkeissä eikä toimiston ovensaranoita kulutettu loman aikana kuin pari satunnaista kertaa, ei pääkoppa ollut tästä downshiftauksesta moksiskaan. Ja hyvä niin!

Paljasjalkaista työelämää

Työelämän muutos on faktaa lähestulkoon kaikkien normien osalta, jotka ovat työelämää määrittäneet viimeiset vuosikymmenet. Käsintehty työ on muuttunut digitaalisemmaksi, työajat työajattomiksi ja uusia ennen tuntemattomia aloja putkahtelee sinne ja tänne.

Pikkukaupungin kesäelämää

Iki-ihana Raahe kylpee parhaillaan upeassa auringonpaisteessa. Kaupunki on täynnä hyväntuulisia ihmisiä, on markkinahumua, elävää musiikkia, kulttuuria – mitä vain toivoa saattaa. Ja ihan keskellä kaupunkia. Meillä vietetään siis kesän ykköstapahtuma: Pekanpäiviä!

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!