WTF Designin blogi


WTF Design mukaan Tekesin Innovaatiosetelijärjestelmään

WTF Design Oy on hyväksytty palveluntuottajaksi Tekesin uuteen innovaatiosetelijärjestelmään. WTF Designin asiantuntemus kohdistuu brändinrakennukseen ja visuaaliseen suunnitteluun, jota voi hyödyntää esimerkiksi kehitysprojektiin liittyvässä brändäämisessä tai uudessa aluevaltauksessa.

WTF Designille menestystä Fennovoiman logosuunnittelukilpailussa

Fennovoima järjesti maalis–huhtikuussa kutsukilpailun, jonka tavoitteena oli saada Hanhikiven työmaalle oma logo. Kilpailu tuotti hyvän saldon: Fennovoiman henkilöstöstä, Fennovoiman mainostoimistosta, laitostoimittajatahosta ja Pyhäjoen kunnasta koottu raati sai arvioitavaksi lähes kaksikymmentä logovaihtoehtoa.

Rastor ja WTF Design yhteistyöhön

Yhteistyö pitää sisällään asiantuntijakouluttajan ja työelämäarvioijan tehtävät. Koulutukset käsittelevät pääasiassa markkinointia, sosiaalista mediaa sekä dimarkkinointia. Koulutettavana alueena on Oulu–Vaasa–Kajaani-akseli Pohjois-Pohjanmaalla.

Pienyrittäjän Uudenvuodenlupaukset

Kuka huolehtii yrittäjästä? Vastaus kysymykseen on yksinkertainen: yrittäjä itse. Työterveyshuolto joko on tai ei, valitettavan usein ei. Yrittäjän omalle vastuulle siis jää se, kestääkö kroppa ja pääkoppa menossa mukana. Sitä menoa yrittäjällä kun tunnetusti riittää.

Tippaleipäaivo

Yrittäjän pääkoppa se on kumma kapistus. Se keksii ties mitä ideoita vähän väliä – ja sanoo ne ääneen!