WTF Designin blogi


WTF Design rakentaa RAOS Project Oy:n brändi-ilmeen

Hanhikiven ydinvoimalaitostoimittajan RAOS Project Oy:n ulkoisen ilmeen suunnittelijaksi on valittu raahelainen WTF Design Oy. Sanomalehti Raahen Seutu uutisoi asiasta 4.11.2015.

Lajitovereiden arkihaasteet

Sitä me yrittäjät olemme toisillemme, lajitovereita. Arjen haasteet ovat suunnilleen samat toimialasta ja yrityksen koosta riippumatta. Välillä tehdään töitä aamukahvista iltateehen, pyhää arkea. Välillä taas raivataan kalenterista väkisin vapaata, että saadaan pynttäytyä vähän parempiin kamppeisiin ja juhlia sitä, että ollaan yrittäjiä.

Back to the basics - Markkinoinnin alkeet

Markkinointikeinoja on todella paljon ja uusia tulee jatkuvasti. On sosiaalisen median kanavia, sisältömarkkinointia, hakukoneoptimointia, hakukonemainontaa, inboundia, markkinoinnin automaatiota... perinteisiä sähköisiä ja painettuja viestintäkanavia unohtamatta. Jos mahdollisuuksia on jopa liiaksi asti, voivat ne aiheuttaa päänvaivaa, jos ei ole ihan varma, missä kaikessa pitäisi olla mukana.

Henkistä skumppaa!

Yksi siivoaa työpöydän, toinen käy ulkona syömässä ja kolmas heittää itselleen puolittaisen yläfemman, jos sattuu muistamaan. Tässä yrittäjäystävieni keinoja palkita itsensä hyvin tehdystä työstä. Useimmiten onnistumista pidetään kuitenkin vain rutiinina, joka kuuluu työhön. Mitäpä sitä turhia tuulettelemaan, perisuomalainen vaatimattomuus kunniaan!

Pää, ole hiljaa!

Viimeiset viikot olen tehnyt töitä kuin pieni eläin. Tai ehkä enemmän, tiedä häntä, kun en ole tuota kuuluisaa eläinkunnan edustajaa päässyt jututtamaan. Joka tapauksessa edellisestä vapaapäivästä on vierähtänyt tovi.