WTF Designin blogi


Henkistä skumppaa!

Yksi siivoaa työpöydän, toinen käy ulkona syömässä ja kolmas heittää itselleen puolittaisen yläfemman, jos sattuu muistamaan. Tässä yrittäjäystävieni keinoja palkita itsensä hyvin tehdystä työstä. Useimmiten onnistumista pidetään kuitenkin vain rutiinina, joka kuuluu työhön. Mitäpä sitä turhia tuulettelemaan, perisuomalainen vaatimattomuus kunniaan!

Pää, ole hiljaa!

Viimeiset viikot olen tehnyt töitä kuin pieni eläin. Tai ehkä enemmän, tiedä häntä, kun en ole tuota kuuluisaa eläinkunnan edustajaa päässyt jututtamaan. Joka tapauksessa edellisestä vapaapäivästä on vierähtänyt tovi.

Suuna päänä

Yrittäjävuosiensa aikana meidän yrittäjä on huomannut olevansa suuna päänä vähän joka puolella, esimerkiksi…

Koska olen yrittäjä...

…, tiedän, että sinappipullosta haju ei lähde pesemälläkään ja että vessan peilin kautta saa kaverin kanssa hauskimmat selfiet. Koska olen yrittäjä, tiedän sadan metrin tarkkuudella välimatkat kotoa lähiympäristöön – kiitos juoksukoulun elvyttämän juoksuharrastuksen ja iPhonessa lenkkien pituuksia laskevan RunKeeper-sovelluksen. Tiedän myös, mitä tarkoittaa tj:n some-jumppa, tykkäämistalous tai rusinat business-pullassa.

Ammatinvalintakysymys

Maanantai. Viikonloppu sekoitti unirytmit, uni maistuu aamulla turhankin makealta. Päätän mennä toimistolle vasta puolilta päivin. Saapahan nauttia aamukahvit rauhassa ja raatailla niitänäitä kesälomailevan tyttäreni kanssa.