WTF Designin blogi


Kuopion kaupunki ja WTF Design yhteistyöhön

WTF Design valittiin Kuopion kaupungin puitesopimuksessa kilpailutetuksi markkinoinnin ja viestinnän taktiseksi sekä operatiiviseksi kumppaniksi.

Koodivahvistusta WTF-tiimiin!

Niklas Menard hyppäsi tammikuussa mukaan WTF-tiimiin ja aloitti työt meidän uutena Web developerina. Koodipuolen osaamisen lisäksi Niklas tuo tiimiin vankkaa kokemusta myös myynnistä, rahoitusalalta, markkinoinnista ja brändäyksestä.

Rekry: etsimme uutta web developeria

(EDIT: paikka täytetty). Asiakaskuntamme jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt tiimiimme web developeria. Oletko se sinä?

Sivuston evästeet ja käyttäjän seuranta, pitääkö kysyä lupa?

Evästeistä kertovat pop-upit ovat tätä nykyä vakiovarustus sivustoilla. Osa kysyy käyttäjältä suostumuksen, osa näyttää vain ilmoituksen, ja osa ei häiritse käyttäjiä ponnahdusikkunoilla laisinkaan. Mutta mikä on oikea tapa? Tämä on aiheuttanut monelle päänvaivaa, kun yhteneväistä lain tulkintaa ei ole tuntunut löytyvän, ja myöhemmin säädökset saattavat vielä muuttuakin.

WTF Design tukee kasvutavoitteitaan liiketoimintakaupalla

WTF Design on solminut liiketoimintakaupan Bonsky Digital Oy:n kanssa. Liiketoimintakaupan myötä WTF Designille siirtyi joukko Bonsky Digitalin verkkosivustoasiakkaita. WTF Design vastaa jatkossa asiakkaiden sivustojen ylläpidosta ja kehittämisestä, ja omalta osaltaan auttaa uusien asiakkaidensa liiketoiminnallisten tarpeiden tukemisessa ja sitä myöten asiakkaiden tavoitteiden saavuttamisessa.