WTF Designin toiminta koronavirusepidemian aikana

Palvelemme asiakkaitamme miltei entiseen malliin ja olemme jatkossakin etänä läsnä.

(Päivitetty 23.8.2020)

Seuraamme tiiviisti koronavirusepidemian tilannetta ja varaudumme toiseen aaltoon. Se nostaa nyt myös Raahessa voimakkaasti päätään, joten tässä päivitetty tilannekatsaus elokuussa 2020 liittyen toimintatapoihimme: 

Toimisto auki sovittaessa

Toimistomme Raahessa on auki etukäteen sovittaessa. Olen toimistolla pääsääntöisesti arkisin klo klo 10–17, ja muu tiimi tarvittaessa. Jos olet tulossa käymään, kannattaa varmistaa paikallaolo etukäteen (sanna@wtfdesign.fi tai 0440 265 210). Ovet pidetään aina lukittuina, jotta ylimääräisiltä kontakteilta vältytään. Toimistolla pidetään huoli pintojen puhtaudesta ja ovenkahvojen desinfioinnista, käytössä on luonnollisesti myös käsidesiä sekä mahdollisuus käsien pesuun. Suosimme tapaamisissa kasvomaskien käyttöä. Kertakäyttöisiä maskeja on tarjolla myös toimistollamme, jos oma sattuu unohtumaan. 

Tapaamiset 

Pidämme palavereja toistaiseksi niin kasvokkain kuin virtuaalisesti, kumpi vaan vastapuolelle paremmin sopii, mutta turvallisuudesta huolehditaan aina ensin. Välttelemme turhia lähikontakteja ja pidämme huolen turvaväleistä. Suosimme toiminnassamme verkkopalavereja (esim. Zoom, Hangouts). Autamme mielellämme, jos tarvitsette teknistä tukea palaveriin valmistautumiseen. Ja puhelinpalavereja pidetään toki ihan entiseen malliin.

Työt etenevät normaalisti ja sovitussa aikataulussa

Virtuaalitiimimme on tottunut etätyöntekoon jo ennen virusepidemiaa, joten sen puitteissa arkemme on miltei samanlaista kuin tähänkin saakka. Tiimimme toimii Raahe–Rovaniemi-akselilla edelleen yhtä innokkaana ja ottaa asiasi säpäkästi hoitoon. 

Tiimimme vinkit poikkeusarkeen

  • Kokeneina etätyön tekijöinä listasimme blogiimme viisi vinkkiä toimivaan etätyöarkeen. Käy tsekkaamassa, löytyisikö sieltä jotakin uutta näkökulmaa!
  • Jos teillä on mahdollisuus kehittää yrityksen toimintaa rauhoittuneen työarjen vuoksi, tutustukaa ihmeessä palveluihimme ja olkaa yhteydessä, jos voimme jollakin tavalla vauhdittaa kehitystyötänne. 
  • Jos kaipaatte etätyöpäiviin kehittävää luettavaa, kannattaa tsekata blogimme, josko sieltä löytyisi jotakin uutta vinkkiä teidänkin tekemiseen. Sisältöä löytyy eri teemoista, esim. brändinrakennus, digi, webdesign, visuaalinen suunnittelu, markkinointi ja some.
  • Jos kaikki liian asiapitoinen tympäännyttää ja kaipaatte hieman kevyenpää aivojumppaa, oletteko tutustunut jo leikkimieliseen bränditestiimme?
  • Ja jos mikään yllä mainituista ei helpota tilannettasi, voit pirauttaa minulle numeroon 0440 265 210 niin jutellaan, asiasta tai asian vierestä. Voit myös varata itsellesi sopivan ajan suoraan minun tai Lassen kalentereista. 

Tsemppiä meille kaikille! Noudatetaan valtioneuvoston ohjeistuksia, pestään niitä käsiä ja pidetään huoli niin itsestämme kuin toisista. <3

 

Terkuin,
Sanna, WTF Designin tj
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää Uutiset
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää Uutiset

Jaa somessa: