WTF Designin toiminta koronavirusepidemian aikana

Palvelemme asiakkaitamme miltei entiseen malliin ja olemme jatkossakin etänä läsnä.

(Päivitetty 11.5.2020)

Maailmalla ja kotimaassa jylläävän koronavirusepidemian vuoksi olemme mekin hieman muuttaneet toimintatapojamme. 

Työt etenevät normaalisti

Virtuaalitiimimme on tottunut etätyöntekoon jo ennen virusepidemiaa, joten sen puitteissa arkemme ei juurikaan muutu. Tiimimme toimii jatkossakin Raahe–Jyväskylä–Oulainen–Oulu–Rovaniemi-akselilla yhtä innokkaana kuin tähänkin saakka ja ottaa asiasi säpäkästi hoitoon. 

Toimisto auki sovittaessa

Raahessa toimistomme on auki etukäteen sovittaessa. Toimistolla pidetään huoli pintojen puhtaudesta, käytössä on luonnollisesti myös käsidesiä sekä mahdollisuus käsien pesuun. Jos olet tulossa käymään, varmista paikallaolo etukäteen soittamalla 0440 265 210 tai viestittämällä sanna@wtfdesign.fi. Pääsääntöisesti toimisto on auki klo 10–17. 

Tapaamiset verkko- ja puhelinpalavereina

Suosimme kasvokkaintapaamisten sijaan ensisijaisesti verkkopalavereja (Zoom, Hangouts). Autamme mielellämme, jos tarvitsette teknistä tukea palaveriin valmistautumiseen. Puhelinpalavereja pidetään entiseen malliin.

Tiimimme vinkit poikkeusarkeen

  • Kokeneina etätyön tekijöinä listasimme blogiimme viisi vinkkiä toimivaan etätyöarkeen. Käy tsekkaamassa, löytyisikö sieltä jotakin uutta näkökulmaa!
  • Jos teillä on mahdollisuus kehittää yrityksen toimintaa rauhoittuneen työarjen vuoksi, tutustukaa ihmeessä palveluihimme ja olkaa yhteydessä, jos voimme jollakin tavalla vauhdittaa kehitystyötänne. 
  • Jos kaipaatte etätyöpäiviin kehittävää luettavaa, kannattaa tsekata blogimme, josko sieltä löytyisi jotakin uutta vinkkiä teidänkin tekemiseen. Sisältöä löytyy eri teemoista, esim. brändinrakennus, digi, webdesign, visuaalinen suunnittelu, markkinointi ja some.
  • Jos kaikki liian asiapitoinen tympäännyttää ja kaipaatte hieman kevyenpää aivojumppaa, oletteko tutustunut jo leikkimieliseen bränditestiimme?
  • Ja jos mikään yllä mainituista ei helpota tilannettasi, voit pirauttaa minulle numeroon 0440 265 210 niin jutellaan, asiasta tai asian vierestä. 

Tsemppiä meille kaikille tähän haastavaan tilanteeseen. Pidetään toinen toisistamme huolta, noudatetaan valtioneuvoston poikkeusajan ohjeistuksia ja pestään niitä käsiä. 

 

Terkuin,
Sanna, WTF Designin yrittäjä
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää Uutiset
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää Uutiset

Jaa somessa: