WTF Designin tiimin Netflix-tärpit vapaapäivään!

Mikä onkaan parempaa, kuin makoilla sohvalla, vieressä sopivassa suhteessa suolasia ja makeita herkkuja, hyvää löhöilyseuraa ja edessä kokonainen vapaapäivä eikä mitään tähdellistä tekemistä? Kotoilu, hyggeily tai ihan vaan vetelehtiminen on tärkeää myös luovuuden ylläpitämisen kannalta, joten luova WTF-tiimimme kokosi kymmenen omaa Netflix-suosikkiaan – kattauksesta löytyy varmasti jotakin jokaiseen makuun!

Netflix_and_chill.jpg

 

 1. Bodyguard Ei Whitneyn ja Kevinin tähdittämä ysäriklassikko vaan Brittitrilleri, jossa sotaveteraani auttaa terrori-iskun estämisessä. Sattumusten kautta sotaveteraani määrätään suojelemaan poliitikkoa, joka oli aiheuttamassa konfliktia, jossa veteraani alkujaan taisteli...
   
 2. Dirk Gently’s Holistic Detective Agency Ihanan kummallista katsottavaa. Sarja keskittyy itseään holistiseksi etsiväksi kutsuvaksi Dirk Gentlyyn ja hänen apuriystäväänsä Todd Brotzmaniin, jotka ratkaisevat mysteereitä varsin omaperäisillä keinoilla. Tätä sarjaa ei ensisilmäyksellä voi tai tarvitsekaan ymmärtää. Se on outo, järjetön ja arvaamaton, kerrassaan pöhkö. Tarkemmin ajateltuna sarjasta löytyy metaforia todellisiin ihmismielen oikkuihin.
   
 3. Disenchantment Tarina prinsessasta, joka jäisi mieluummin ryypiskelemään kuin hoitaisi velvollisuuksiaan. Kuningas saa harmaita hiuksia, kun prinsessa haltia- ja pirukaiffareineen laittavat tuulemaan. Animaatiota aikuiseen makuun! 
   
 4. Doctor Who Koko perheelle sopiva eeppinen scifisarja on koukuttanut katsojia jo yli viiden vuosikymmenen ajan ja palasi uudistettuna yli vuosikymmenen tauon jälkeen! Tohtorilla on meneillään yhdeksäs inkarnaatio – eikä loppua näy!
   
 5. Gilmore Girls Järkyttävän nopeaa puhetta, nokkelaa sanailya, äidin ja tyttären dynamiikkaa kahdessa polvessa, idyllisen pikkukaupungin kaupungin eriskummalliset asukkaat, päivänselvästi pariskunnaksi kuuluvan kaksikon kissa-hiiri-leikki ja Luke's Diner – siinä seitsemän tuotantokautta + neljä bonusjaksoa päälle tiivistettynä. Hyväntuulista hömppää parhaimmillaan vaikka koko joululoman ajaksi!
   
 6. Glow Jengi omalaatuisia naisia perustaa naisten vapaapainisarjan 80-luvun Los Angelesissa. Retroilua, kasaripermiksiä, haaveissa mainetta ja kunniaa!
   
 7. Epäterve Päähenkilön väärä syöpädiagnoosi sekä petosten, kiristysten, epäilyksen ja epäonnen sekametelisoppa – siinäpä ainekset omalaatuisen nokkelaan ja ennen kaikkea mustaan brittikomediaan!
   
 8. Mad Men Onko olemassa mainostoimistoihmisiä, jotka eivät ole katsoneet Mad Meniä?! Sarja sijoittuu 1960-luvun New Yorkiin, jossa asiakkaiden kanssa vedettiin rehelliset päiväkännit, naisten rooli oli olla korkeintaan sihteerinä. Tuona mainonnan kulta-aikana jokainen yritti myydä jotakin ja loppupeleissä kaikki oli kuitenkin vain kulissia. 
   
 9. Money Heist Tässä on sarja, jota ei missään nimessä saa missata. Katsoja kaapataan mukaan pienintäkin yksityiskohtaa myöten suunniteltuun rahapajan ryöstöön. Sarjan hahmot ovat moniulotteisia ja juoni kerrassaan nerokas. Se pyörähtää ympäri joka ikisessä jaksossa aina kun katsoja kuvittelee ehtivänsä asioiden edelle. Sarja on espanjankielinen, mutta sitä ei tule säikähtää. Saatattaapa siitä jopa oppia muutaman kätevän lausahduksen.
   
 10. The Paradise Pikkukaupungin tytöllä on suuria unelmia! Hän muuttaa kaupunkiin ja menee töihin The Paradiseen – maan ensimmäiseen tavarataloon. Historiaa, upeita pukuja, mutkikkaita ihmissuhteita – välipäiville juuri sopivanlaista ajanvietettä!


Eiköhän näillä vinkeillä saa vapaapäivän jos toisenkin kulumaan!

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää

Jaa somessa: