WTF Designin koulutukset: markkinointi, sosiaalinen media, digimarkkinointi ja brändinrakennus

WTF Designissa lupaamme luoda asiakkaidemme brändin näkyväksi. Usein tämä koskettaa visuaalisia linjauksia, sisältöjä, tarinoita, kuvia tai vaikkapa viestintävälineitä, joilla asiakas tehokkaasti tavoitetaan. Näitä asioita teemme mielellämme asiakkaan puolesta, mutta niiden lisäksi koulutamme asiakkaita ottamaan itse haltuun ne osa-alueet, joilla brändi voidaan luoda näkyväksi ihan arkitasolla.

Toimin Rastorilla sopimuskouluttajana vastaten muun muassa sosiaalisen median ja markkinoinnin koulutuksista, mutta tarjoamme koulutuksia toki muillekin yrityksille ja organisaatioille. Koulutusten teemoina voivat olla esimerkiksi

  • Markkinoinnin suunnittelu ja toteutus
  • Brändinrakennus yrityksen arjessa
  • Yrityksen näkyvyys sosiaalisessa mediassa
  • Digimarkkinoinnin ABC
  • Tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa

Kouluttajana minua on kuvattu innostavaksi, kannustavaksi ja selkeäsanaiseksi – sellaiseksi, joka kertoo asiat ymmärrettävästi löytäen haastaviinkin asioihin positiivisen perspektiivin ja uusia näkökulmia.

Itse kuvaan itseäni uteliaaksi insinööriksi, jota kiinnostaa erityisesti arkea helpottavat markkinointiviestinnän ratkaisut, ja näistä havainnoista kerron mielelläni myös muille. Puhun selkeällä suomenkielellä enkä brassaile turhaan teknisillä ammattitermeillä. Kerron rehellisesti onnistumiset ja ei-niin-hyvin-maaliin-menneet-tekemiset, niistä kun oppii kaikkein parhaiten, sekä itse että muut.

Räätälöin koulutuksen asiakkaan tarpeita vastaavaksi juuri niistä lähtökohdista ja näkökulmista, jotka asiakasta askarruttavat ja joiden teemat ovat aktiivisesti arjessa läsnä. WTF Designissa me olemme olemassa asiakasta varten, jonka kanssa tuemme, kehitämme ja luomme tehokasta markkinointiviestintää.

Mihin sinä kaipaisit apua? 

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää Uutiset
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää Uutiset

Jaa somessa: