Uutta visuaalista osaamista WTF Designiin!

WTF Designin tehokas virtuaalitiimi sai vahvistusta, kun medianomi (AMK) Niina Luomajoki aloitti visuaalisena suunnittelijana. Niinan hyppysissä syntyvät niin aikaa kestävät brändi-identiteetit, viimeistellyt typografiset linjaukset, tarkkuutta ja luovuutta vaativat kuvitukset kuin monipuoliset graafisen suunnittelun työt – somekanavia säikähtämättä. Lämpimästi tervetuloa mukaan WTF-tiimiin Niina!

WTF Design Niina Luomajoki

 

Kun sydän sanoo, että tee, niin minä teen. Näin pistin elämäni hetkessä uusiksi, hyppäsin pakettiauton rattiin ja ajelen nyt ympäri Eurooppaa auringon ja upeiden maisemien perässä. 

Olen Niina, intohimoinen graafikko ja laiska matkustelija. Voin juoda kahvia pitkään sängyn pohjalla ja selata Pinterestiä tuntikausia, mutta kun avaan läppärin, tiukatkaan deadlinet eivät tunnu missään. Olen vihdoin päässyt tekemään juttuja, joista oikeasti pidän. 

Nautin syvällisistä keskusteluista, lautapeleistä, diy-jutuista ja saunomisesta. Innostun graafikkojutuista kuten logoista, fonteista, tekstuureista ja väriyhdistelmistä. Haluan oppia valokuvaamaan, matkustaa paljon ja olla se tyyppi, jolla on miljoona tarinaa kerrottavanaan.
 

WTF Design Niina Luomajoki


Hassua, miten moni palanen voi loksahtaa kohdalleen yhden intuitiivisen pakuelämäpäätöksen tuloksena. Olimme Sannan kanssa vuosien mittaan ehtineet vaihtaa monta sähköpostia, mutta vasta nyt matkani alettua pääsimme vihdoin työskentelemään yhdessä. 

Ensimmäistä kertaa tiemme kohtasivat noin seitsemän vuotta sitten, kun WTF Design tarjosi minulle harjoittelupaikan opiskellessani graafista suunnittelua. Tuon lyhyen harjoittelujakson aikana teimme toisiimme lähtemättömän vaikutuksen. Innostuin myös alasta niin kovasti, että jatkoin sen opiskelua Oulussa sekä kartutin kokemustani työelämässä. 

Tässä sitä ollaan vihdoin samassa tiimissä, vaikka ihan eri puolella Eurooppaa. WTF Designilla tulen suunnittelemaan, ideoimaan ja rakentamaan kestäviä brändi-identiteettejä, taiteilemaan ja toteuttamaan visuaalisia ilmeitä, ja ehkäpä kertoilemaan juttuja myös somen puolelle.

Ihana päästä jälleen mukaan WTF-perheeseen!

niina Niina Luomajoki

Brändibarista, visuaalinen suunnittelija

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää Uutiset Visuaalinen suunnittelu
niina

Niina Luomajoki

Brändibarista, visuaalinen suunnittelija

niina@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää Uutiset Visuaalinen suunnittelu

Jaa somessa: