Tue yrittäjää

Suomessa eletään nyt niin haastavaa aikaa, että on vaikea keksiä somessa mitään sanottavaa. Mitään, millä olisi merkitystä. Voimme vain toivoa, että tästä kaikesta selviämme toinen toista tukien ja auttaen, niin yritys- kuin yksityiselämässä. Sinnikkyys, luottamus tulevaan, usko omaan tekemiseen ja kyky uudistua – näillä eväillä moni yrittäjäkin on alkutaipaleensa aikoinaan ottanut ja samoilla eväillä on jatkettava tässäkin tilanteessa.

Käytetään yrittäjien tarjoamia palveluita kukin omien resurssiemme mukaan, paikallisesti ja verkossa. Kaikki tuki on jokaiselle yrittäjälle tarpeen.

Nostetaan esiin niitä toimijoita, joiden palveluiden pariin suosittelemme muidenkin kääntyvän.

Yritetään myös löytää ne pienetkin positiiviset raot tästä tilanteesta miettimällä, pystyykö omaa liiketoimintaa muokkaamaan vaikkapa niin, että se hyödyntäisi tehokkaammin esimerkiksi digitaalisia jakelualustoja.

Mietitään myös, onko peruminen ainoa vaihtoehto, jos on mahdollista siirtää kevään tilaisuuksia tai projekteja esimerkiksi kesään tai syksyyn. Tämä auttaisi varmasti monia yrittäjiä näkemään huomisen vähän positiivisemmassa valossa.

Kiitos teille kaikille arjen sankareille, jotka töissä tämän kaaoksen keskellä ja huolehditte muista.

Ja ennen kaikkea: ollaan edelleen olemassa toinen toisillemme.

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää

Jaa somessa: