Sivustoamme uudistetaan!

Uudistamme parhaillaan sivustoamme, jotta se palvelisi paremmin sivustokävijöitä ja ennen kaikkea kertoisi paremmin osaamisestamme.

Uuden sivuston julkaisu tapahtuu lokakuun aikana. Kaikki tämän sivuston sisältämät tiedot pitävät edelleen paikkansa, mutta olemme kasvattaneet osaamistamme moneen suuntaan viimeisen vuoden aikana, ottaneet uusia palveluita portfolioomme ja tehneet kerrassaan huikeita proggiksia asiakkaidemme kanssa. Koska kaikkea uutta on tapahtunut niin paljon, päätimme tiimin kanssa tempaista pienen päivityksen sijaan kertaheitolla koko sivuston uusiksi! Tämä tukee myös muita tulossa olevia uudistuksia, joista olemme vähintäänkin innoissamme, mutta niistä myöhemmin lisää!

Myös uuden sivuston moottorina tulee olemaan Concrete5, johon uskomme ja luotamme 100%. Jos haluat tietää tästä lisää, kannattaa vilkaista vaikka tämä blogikirjoitus

Uudella sivustolla tullaan kertomaan tarjoamistamme palvelukokonaisuuksista laajemmin ja esitellään referenssejä yksityiskohtaisemmin. Suosituimmat sisältömme säilyvät sivustolla edelleen, eli blogitekstit, asiakkaidemme suosittelut ja tiimiläisten esittelyt tullaan siirtämään myös uusille sivuille.

Haluatko osallistua?

Jos kaipaat olemassa olevien sisältöjen lisäksi uudelta sivustolta jotakin erityistä, laittele ihmeessä viestiä vaikka alla olevan lomakkeen kautta – teemmehän sivustoa sinua eli käyttäjää varten. 

Ollaan siis kuulolla!
 


Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan
Captcha-koodi

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää Uutiset
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää Uutiset

Jaa somessa: