Sanna Paakkosesta kansanedustaja Hanna-Leena Mattilan nimikkoyrittäjä

WTF Designin yrittäjä & Master of WTF Design eli Sanna Paakkonen nimettiin kansanedustaja Hanna-Leena Mattilan nimikkoyrittäjäksi. Nimikkoyrittäjyys on osa valtakunnallista Suomen Yrittäjien konseptia.

Ensimmäinen tapaaminen Hanna-Leenan kanssa pidettiin rennonleppoisasti WTF Designin toimiston sohvalla ajatuksia vaihtaen ja toisiinsa tutustellen. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää kaikille vaalipiirin kansanedustajille ja nimikkoyrittäjille yhteisen tapaamisen maanantaina Oulussa 12.8.2019, jossa yhteistyökonsepti saadaan yhteisesti polkaistua käyntiin.

Nimikkoyrittäjäkonseptissa nimikkoyrittäjä saa ajantasaista tietoa yrittäjiä koskevasta päätöksenteosta ja vaikuttamiskanavan oman vaalipiirinsä kansanedustajaan. Kansanedustaja saa puolestaan nimikkoyrittäjästä luontevan yhteyden vaalipiirissä toimivaan yrittäjään ja tämän verkostoihin.

Hanna-Leena Mattila on raahelainen Keskustaa edustava poliitikko ja kansanedustaja. Hanna-Leena on toiminut Raahen kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2009 ja on Raahen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri ja toiminut suomen kielen ja historian lehtorina. Hanna-Leena on jäsenenä mm. Sosiaali- ja terveysvaliokunnassa sekä Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnassa. 

Lisätietoa:

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Uutiset
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Uutiset

Jaa somessa: