Riskitöntä ja luotettavaa mainostoimistopalvelua

Kun asioit liikkeessä tai yhteistyötahon kanssa, mitä sinä haluat suunnittelu-, osto- tai tilaustilanteessa? Uskallan väittää, että suurin osa haluaa asioinnin olevan mahdollisimman helppoa, vaivatonta ja sujuvaa. Ja tietenkin haluaa myös tulla ymmärretyksi ja kuulluksi asiakkaana. Parasta on, jos asiakkaana saa vähän enemmän kuin osaa odottaa.

WTF_Design_luottoluokitus.jpg

Yksi kuumimmista sanoista tällä hetkellä on asiakaskokemus. Se tarkoittaa montaa asiaa, mutta ydin on siinä, että asiakkaalle tulee wow-fiilis. Ja kun kerran tulee wow-fiilis, sen haluaa kokea uudestaan.

Miten palveluntuottaja voi saada asiakkaalle wow-fiiliksen aikaan? WTF Designilla se tapahtuu kokonaisvaltaisena palveluna. Kun asiakas ottaa yhteyttä, hänen tarvitsee kertoa vain tarpeensa. Tarve voi olla esimerkiksi www-sivut, esite, somekanavien ylläpito, tapahtumailme, sisällöntuotanto tai vaikkapa kokonaisvaltainen brändinrakennus. Asiakas voi osallistua suunnitteluprosessiin juuri sen verran, kuin hän itse haluaa. Joskus saamme asiakkaalta vain muutaman ajatuksen työmme pohjaksi, toisinaan asiakkaalla on hyvinkin pitkälle viety näkemys siitä, mitä haluaa. 

Meidän työn johtotähtenä on jatkuvasti ajatus tyytyväisestä ja wow-fiiliksen kokeneesta asiakkaasta. Jokaisen asiakkaan kohdalla räätälöimme palvelut juuri hänelle sopivaksi, haistelemme toiveita, kuuntelemme herkällä korvalla, luemme rivien välisiä viestejä ja kasaamme niistä yksilöllisen kokonaisuuden. Teemme sisällöt, kuvaamme tai kuvautamme kuvat, kilpailutamme painotalot, teemme suunnitelmat, mittaamme tulokset, luomme ilmeet, koodaamme sivut – kaikki asiakkaan puolesta. Pikanttina yksityiskohtana ja viimeisenä wow-factorina kykenemme luomaan raikasta ja uutta, oli sitten kyse somekanavista, esitteistä, nettisivuista tai vaikka tapahtumailmeestä. 

Tärkein asiakastyytyväisyyskysymys on ”Suosittelisitko? Miksi?”. Kysymyksen vastaukset kertovat meille palveluntuottajina kaiken olennaisen. Hyvää palvelua saatuaan asiakas mielellään kertoo toimijasta eteenpäin ja suosittelee. Siltikin asiakkaan luottamus on vielä ansaittava jokaisessa kohtaamisessa uudelleen, ja jokainen tehty työ toimii omalta osaltaan työhaastatteluna seuraavaan tilaukseen. WTF Design on saanut mm. kaksi talouteen liittyvää sertifikaattia, jotka kertovat että firma pyörii niin kuin pitääkin. Bisnodelta saadut AA-luottoluokitus ja B&D-riskiluokitus osoittavat, että yritystä on johdettu hyvin ja tehokkaasti, asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä ja tulevaisuus on kirkas. 

Lopputuloksena on pitkään jatkunut asiakassuhde ja tyytyväinen asiakas joka suosittelee meitä muillekin. 

Kerro mitä haluat, niin luomme sinulle sen. 

 

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Uutiset
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Uutiset

Jaa somessa: