Rekry: etsimme uutta web developeria

(EDIT: paikka täytetty). Asiakaskuntamme jatkuvasti kasvaessa etsimme nyt tiimiimme web developeria. Oletko se sinä?

WTF Design Oy on mainostoimisto, joka luo asiakkaidensa brändit näkyväksi. Kasvu-uralla olevan yrityksemme viisihenkinen tiimi työskentelee pääosin virtuaalisesti ja etätyöskentely onkin olennainen osa yrityskulttuuriamme. Tulevaisuudessa WTF-tiimiä tullaan kuitenkin näkemään Raahessa sijaitsevan WTF-päämajan lisäksi myös Oulun toimistolla, joka avataan vuoden 2021 aikana.

Palveluihimme kuuluvat strategiatyöt, brändinrakennus & design sekä markkinointi ja mainonta. Yksittäinen ydintuotteemme on verkkosivujen rakentaminen ja jatkuva kehittäminen tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti B2B-yrityksistä ja julkishallinnon organisaatioista. Asiakkaamme operoivat mm. energian ja teollisuuden toimialoilla, ja maantieteellisesti asiakkaita löytyy Helsingistä Karigasniemelle saakka. 

WTF-tiimissä riittäisi nyt töitä myös uudelle web developerille. 

Mitä etsimme?

Uudelta tiimimme jäseneltä toivomme kokeiluhalukkuutta, rohkeutta, itseohjautuvuutta ja asiakaslähtöisyyttä. Toimit tiiviissä vuorovaikutuksessa sekä WTF-tiimin että asiakkaiden kanssa. Työnkuvaasi kuuluu uusien verkkosivujen rakentaminen ja olemassa olevien asiakkaiden sivustojen jatkuva kehittäminen. Ison plussan saat, jos tunnet jo valmiiksi Concrete5-julkaisujärjestelmän, mutta jos se on sinulle entuudestaan outo, ei hätää – perehdytämme sinut kyllä. Koska yksi arvoistamme on jatkuva kehittyminen ja kasvu, arvostamme tiimissämme myös innokkuutta ja rohkeutta kehittää myös omaa toimintaamme eteenpäin. Etätyö on osa arkeamme, mutta kokoonnumme kuitenkin tiimin kanssa Oulun seudulla yhteen muutaman kerran kuussa työskentelemään, kehittämään ja kehittymään yhdessä. Tätä toivomme luonnollisesti sinultakin.

Lue tarkempi tehtävänkuvaus rekry-sivultamme

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Uutiset
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Uutiset

Jaa somessa: