Uutiset|

Raahen Yrittäjät myönsi Vuoden Yrittäjä 2023 -palkinnon Sannalle ja Lasselle!

Suomen Yrittäjien paikallisyhdistykset valitsevat keskuudestaan Vuoden Yrittäjä -palkinnon saajat vuosittain. Yrittäjäjärjestön palkinto on tunnustus esimerkillisestä yrittäjyydestä, korostaa yrittäjyyden merkitystä ja arvostusta sekä tuo esille yrittäjän työtä. Tänä vuonna Vuoden yrittäjä -palkinnon saajat löytyvät WTF Designista!

WTF Designin yrittäjät ja sisarukset Sanna ja Lasse iloitsevat suuresti saamastaan tunnustuksesta. Sanna on ollut WTF Designin yrittäjänä yrityksen perustamisesta lähtien, eli vuodesta 2008 asti. Lasse tuli mukaan keväällä 2020 – samaan aikaan, kun korona laittoi maailman säppiin. Yrittäjien myöntämä palkinto on osoitus siitä, että samanaikaisesti arvostetaan yrityksen pitkää historiaa sekä viime vuosien kasvuponnistelujen tuloksia. 

- Palkinto tuli meille erittäin positiivisena yllätyksenä! Se on osoitus siitä, että olemme tehneet vuosien varrella oikeita asioita ja ne kantavat nyt hedelmää. On upeaa huomata, että yrityksen kasvun ja brändin kehittymisen eteen tehty työ välittyy ulospäin, samoin kuin minun ja Lassen arvostus WTF-tiimiä kohtaan. Pääsimme palkinnolla todella kovaan seuraan edellisvuosien palkittujen kanssa, Sanna sanoo. 

- Kyllähän tämä erittäin hyvältä tuntuu. Entisenä ammattiurheilijana oma mentaliteetti on usein "nopeammin, korkeammalle ja voimakkaammin" kuten Olympialaisissa konsanaan (Citius, Altius, Fortius) ja harvoin koviakaan onnistumisia jää sen kummemmin fiilistelemään, kun seuraavat tavoitteet on jo mielessä. Tässä oli kuitenkin paljon aihetta pysähtymiseen ja tunnustuksesta iloitsemiseen, Lasse kommentoi.


Kurkkaa videolta Sannan ja Lassen mietteitä yrittäjyydestä, sinnikkyydestä ja säpäkkyydestä!


Suomen-Yrittajat-logo.png

Raahen Yrittäjät ry perustelee palkinnon myöntämistä näin:

WTF Design on ylpeästi raahelainen vahvasti kasvupolulla oleva perheyritys, joka on laajentanut omistajapohjaansa ja tehnyt kasvuloikan alallaan. Yritys rakentaa brändiään ja tunnettuuttaan tavalla, joka on tehnyt yrityksestä houkuttelevan asiakkaille sekä työnhakijoille. 

Arvostus työntekijöitä kohtaan näkyy vahvasti yrityksen viestinnässä ja yrityskuvassa. WTF Design on aidosti asiakkaansa kumppani, joka viestinnässään välittää asiatietoa markkinoinnista mielenkiintoisella, tavallista ihmistäkin kiinnostavalla tavalla ja nostaa positiivisesti esille myös kotikaupungin, jossa yrityksen kädenjälki näkyy sekä Raahen kaupungin että yksityisten yritysten brändeissä. 

Tapa, jolla yrittäjät Sanna ja Lasse hoitavat yritystoimintaansa ja näkyvyyttänsä on raikasta ja taloudellisesti kannattavaa. Yrittäjänä ja enemmistöosakkaana Sanna Paakkonen osallistuu ja ottaa aktiivisesti ja rohkeasti kantaa kaupungin yrityselämän asioihin ja yrittäjien toimintaan. Hän kuuntelee ja aistii asiakasta, keskustelee aidosti ja tuottaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Sanna on rakentanut yritystään pitkäjänteisesti ja positiivisella otteella. Uskallus näkyy esimerkiksi yrityksen laajennettua toimintaansa Oulussa, ja rakkaus kotikaupunkiin Raaheen siinä, että toimisto säilyy Raahessa.

Raahen Yrittäjät ry


Kiitos!

Iso kiitos meiltä molemmilta Raahen Yrittäjät ry:lle tästä tunnustuksesta! Se antaa rutkasti iloa, energiaa ja luottamusta myös tuleviin kasvuponnisteluihin. WTF Design täytti lokakuun alussa 15 vuotta, joten tämä tunnustus on meille mitä parhain synttärilahja. Kiitos!

wtfdesign_sanna-lasse.jpeg

t. Sanna & Lasse


Lue myös nämä