Mainostoimiston arkihaaste

Somessa kiertää tälläkin hetkellä hassunleppoisia haasteita, joissa kannustetaan ihmisiä jakamaan omaa arkeaan seitsemänä päivänä seitsemällä kuvalla: ei tunnistettavasti ihmisiä, rakennuksia tai eläimiä. Miltä mahtaa näyttää mainostoimiston arki?

Mainostoimiston_arkihaaste_1.jpg

WTF Designissa on suhteellisen rento meininki oikeastaan aina. Jalat voi nostaa pöydälle kuin pöydälle ja kahvikuppiin muodostuu vuosirenkaita, kun sitä täydennetään aina vaan ja uudestaan. Ja mitäpä olisi mainostoimistoelämä ilman Applen laitteita.

 

Mainostoimiston_arkihaaste_2.jpg

Työpöydältä käsin katsottuna näkymä vasemmalle on tämä. Toimistokyylä bongaa päivittäin jonkun kriminaalin ajamassa tätä yksisuuntaista Kirkkokatua väärään suuntaan. Vastapäistä tilaa rempataan parhaillaan, saadaan siis kohta uusia naapureita.

 

Mainostoimiston_arkihaaste_3.jpg

Vaikka sitä olisi kuinka digi tai hifi tai insinööri, ei ole vanhan kunnon post-it-lapun voittanutta. Ja se tunne, kun saat post-it-lappupinon tähän tilaan!

 

Mainostoimiston_arkihaaste_4.jpg

Elämän eliksiiri, luovuuden lähde, kaiken elollisen elinehto, ajatustoiminnan polttoaine ja Se Kaikkein Tärkein, eli kahvi. Menee mustana tai mantelimaidolla, mitä tummempaa, sen parempaa. Pelkät purut tai pavutkin käy.

 

Mainostoimiston_arkihaaste_5.jpg

Arjen luksusta on lounas ulkona, tässä tapauksessa pääsimme nauttimaan pizza blancoa naapuriravintolaan. Usein lounastauko tosin jää ruuasta puhumiseen tai eilisten eväiden lämmittämiseen.

 

Mainostoimiston_arkihaaste_6.jpg

Tämäkin voi olla lounas. Cashew-pähkinöitä pitää olla aina saatavilla taltuttamaan akuuttia näläntunnetta tai siirtämään ruuanhakureissua vielä hetkellä eteenpäin. Rytmikäs rouskutus toimii myös inspiraation lähteenä ja musiikin korvikkeena.

 

Mainostoimiston_arkihaaste_7.jpg

Tiskaus, ehkä ärsyttävin homma ikinä. Yleensä se tiskaa, joka ensimmäisenä hermostuu siihen, että kaikki isot kahvimukit on käytetty. 

Näin meillä. 

 

sanna Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

Tutustu kirjoittajaan

Mainostoimistoelämää
sanna

Sanna Paakkonen

Master of WTF Design, brändinrakentaja, perustajaosakas

sanna@wtfdesign.fi

Aiheet:

Mainostoimistoelämää

Jaa somessa: