Blogi: Mainostoimistoelämää


WTF Design avaa toimiston Ouluun!

WTF Design on parhaillaan hyvässä kasvuvauhdissa ja tukeaksemme toiminnan kehittymistä, päätimme ottaa rohkeasti askeleen kohti uutta. Avaamme siis toimiston Ouluun vielä vuoden 2021 aikana. Raahen toimisto jatkaa toimintaansa ihan entiseen malliin.

Miksi mainostoimisto kysyy asiakkaalta budjettia?

Kun saamme potentiaaliselta asiakkaalta yhteydenottopyynnön ja pääsemme keskustelemaan heidän kanssaan vaikkapa markkinointitarpeista tai verkkosivuston kehittämisestä, tulee kysymyspatteristomme jossakin vaiheessa eteen myös työhön käytettävissä oleva budjetti. Tämä aiheuttaa joskus vähän hämmennystä, ja siksipä pureksimmekin aina auki syyt siihen, miksi mainostoimisto haluaa tietää käytössä olevan budjetin – ja tässä tekstissä pureksimme syyt auki teillekin.

Sivustoamme uudistetaan!

Uudistamme parhaillaan sivustoamme, jotta se palvelisi paremmin sivustokävijöitä ja ennen kaikkea kertoisi paremmin osaamisestamme.

WTF Design ja Omega Research ovat solmineet strategisen yrityskumppanuuden

Yrityskumppanuuden avulla pystytään palvelemaan julkisen ja yksityisen sektorin asiakkaita laajemmin vastaamaan markkinoilla vallitsevia tarpeita. Kumppanuuden myötä kykenemme toteuttamaan hyvinkin haastavia markkinoinnin ja viestinnän projekteja. Voimme nojata vahvasti yhteisen tiimimme asiantuntijuuteen sekä kykyyn tuottaa asiakkaille lisäarvoa liiketoiminnan strategisessa kehittämisessä ja kasvussa. Yhteistyö Omega Researchin kanssa tukee myös WFT Designin omia kasvutavoitteita.

Kohti uutta WTF-elämää

Korona kitkuttelee sinnikkäästi mukana vavisuttaen tiettyjä toimialoja hyvinkin voimakkaasti. Meillä oli kuitenkin jo etukäteen valmistauduttu siihen, että kevät 2020 on kaikin tavoin poikkeuksellinen. Tähän ei liittynyt kykyä ennustaa maailmanlaajuisen pandemian yliotetta, vaan se, että olimme valmistelleet jo pitkään WTF Designin uutta tulemista.

WTF Designin uusi osakas Lasse Paakkonen esittäytyy!

Terve! Olen Lasse, tuore WTF Designin liiketoimintajohtaja ja toinen osakas. Liityin virallisesti WTF Designin huipputiimiin 1.4.2020 ja meininki ei voisi parempi olla. Olen nyt seurannut tiiviisti WTF:n toimintaa jo kymmenen vuotta ja tähän on tietenkin osansa, että yrityksen perustaja on siskoni Sanna. Täysin tuntemattomaan kenttään en tässä tapauksessa siis hyppää, mutta sopivasti uutta tässä on.