Uutiset|

Etsimme tiimiimme vahvistusta!

Markkinoinnin suunnittelija ja Web Developer – kaipaamme teitä! WTF-tiimimme on tiivis, avoin ja rento yhteisö, jossa jokaisen näkemykset ovat arvokkaita. Samalla kun teemme lujasti töitä, tsemppaamme toisiamme, viljelemme hurttia huumoria, lipittelemme litratolkulla kahvia ja viihdymme aidosti toistemme seurassa. Tällä hetkellä tiimiimme mahtuisi vielä muitakin!

Tutustu alla avoimiin työpaikkoihimme ja laita hakemusta tulemaan. Saa myös vapaasti vinkata verkostolle!

Markkinoinnin suunnittelija

WTF Designissa on useita asiakkaita, joiden somekanavia ja verkkosivuja päivitämme säännöllisesti kumppanuusmallilla. Asiakkaamme ovat kokeneet brändäysassari-palvelun hyödylliseksi ja heidän liiketoimintaansa edistäväksi, joten kaipaamme lisäkäsiä asiakkaidemme tehokkaaseen auttamiseen. Tämän toimialueen vahvistamiseksi kaipaamme siis sinua!

Käytännössä työnkuvaasi kuuluu asiakkaidemme jatkuvaa digipresenssin ylläpitoa ja markkinointimateriaalien tuottamista, tai vaihtoehtoisesti kampanjavetoista markkinoinnin suunnittelua, toteutusta ja seurantaa. Sinulta luonnistuvat niin pikkunäppärät markkinointitekstit kuin visuaaliset mainoskuvatkin, ja tarvittaessa pyöräytät myös muuta markkinointimateriaaleja asiakkaillemme, digiin ja printtiin.

Lue lisää

 

Web Developer

Asiakaskuntamme kasvaa jatkuvasti ja nyt etsimme tiimiimme web developeria, jolla on kokemusta ensisijaisesti Wordpress-julkaisujärjestelmästä. Odotamme sinulta itseohjautuvuutta, asiakaslähtöisyyttä ja kokeiluhalukkuutta. Sinulla tulisi olla kyvykkyys toimia vuorovaikutuksessa asiakkaidemme kanssa ja pyrimmekin löytämään tekijän, joka toimii koodimaailman lisäksi asiakasrajapinnassa.

Käytännössä työnkuvaasi kuuluu uusien verkkosivujen rakentaminen ja meidän nykyisten asiakkaidemme verkkosivustojen jatkuva kehittäminen. Arvostamme innokkuutta ja rohkeutta kehittää myös meidän omaa toimintaamme eteenpäin hyväksi havaittujen kokemuksien kautta. 

Lue lisää

Lue myös nämä