WTF Designin virtuaalitiimin juhannusfiilikset

21.6.2019
Koko Suomi fiilistelee parhaillaan juhannusta – festareilla, mökillä, laiturinnokassa tai vaikkapa keskellä kaupungin sykettä. WTF Designin virtuaalitiimikin on luonnollisesti hajaantunut kukin tahoilleen viettämään juuri omannäköistä juhannusta, blogissa koko porukan terkut ja kesäfiilikset!

WTF Design Manda Kosola

Webdesignerimme Manda vaalii tänäkin juhannuksena rakkauttaan ruusuihin. Miehensä aloitti viime kesänä terassinrakennuksen, mutta samassa kohtaa sattui kasvamaan ruusupuska. Kukkahulluksi tunnustautuva Manda vaati, että puska jätetään paikoilleen. Tämä toki aiheutti pohdintaa siitä, mitä ruusu mahtaa tuumia jäämistään lautojen väliin nurkkaan. Ilmeisesti varjo ja kosteus teki sille terää, sillä tänä juhannuksena ruusu kukkii kauniimmin kuin koskaan. Varsin onnistunut pelastusoperaatio siis!

 

WTF Design Niina Luomajoki

Visuaalinen suunnittelijamme Niina viettää juhannusta kaukana kotoa. Tällä hetkellä Kroatiassa reissaavan Niinan juhannus koostuu auringosta, kukista, öttiäisistä ja loputtomasta kesästä. Jokin on kuitenkin toisin. Kroatian upeissa maisemissakin Niina ikävöi juhannuksen yötöntä yötä – sitä taianomaista valoa, jossa Suomen kesäyöt kylpevät.

 

WTF Design Sanna Salo

Lapsuudesta saakka yhteisömanagerimme Sannan juhannukseen ovat kuuluneet automatkat jonnekin maalle, ovatpa ne sitten olleet lapsuudessa mummun ja papan pitämät vanhan ajan latotanssit tai ystävien kanssa tehdyt mökkireissut. Jälleen kerran Sannan auto on pakattu täyteen ja hän hyökkää miljoonien muiden suomalaisten tavoin juhannusliikenteen sekaan, kohteena maaseudun rauha.

 

WTF Design Sanna Paakkonen

Yrittäjämme Sanna viettää tätäkin juhannusta maalla, lapsuutensa mummulan maisemissa. Aina mökille saapuessa kiivetään ensin kivelle, tästäkin perinteestä pidetään kiinni. Kivi oli valtava jo lapsena, ja vaikuttava vielä aikuisenakin. Kiveltä näkee loputtomalta tuntuvat viljapellot, korkeat männyt, salaperäisen metsän ja puojin katolla auringossa viihtyvät sisiliskot. Lapsena niitä oli enemmän, mutta mielikuvissa ne paistattelevat päivää edelleen.

 

WTF Design Heikki Ylipaavalniemi

Lopuksi webdesignerimme Heikki haluaa muistuttaa omasta coolista juhannustaiastaan: jos juo seitsemää eri siideriä juhannuksena, niin aamulla on huono olo.

 

Hauskaa juhannusta!

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!