Sanna Paakkosesta kansanedustaja Hanna-Leena Mattilan nimikkoyrittäjä

7.8.2019
WTF Designin yrittäjä & Master of WTF Design eli Sanna Paakkonen nimettiin kansanedustaja Hanna-Leena Mattilan nimikkoyrittäjäksi. Nimikkoyrittäjyys on osa valtakunnallista Suomen Yrittäjien konseptia.

Ensimmäinen tapaaminen Hanna-Leenan kanssa pidettiin rennonleppoisasti WTF Designin toimiston sohvalla ajatuksia vaihtaen ja toisiinsa tutustellen. Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät järjestää kaikille vaalipiirin kansanedustajille ja nimikkoyrittäjille yhteisen tapaamisen maanantaina Oulussa 12.8.2019, jossa yhteistyökonsepti saadaan yhteisesti polkaistua käyntiin.

Nimikkoyrittäjäkonseptissa nimikkoyrittäjä saa ajantasaista tietoa yrittäjiä koskevasta päätöksenteosta ja vaikuttamiskanavan oman vaalipiirinsä kansanedustajaan. Kansanedustaja saa puolestaan nimikkoyrittäjästä luontevan yhteyden vaalipiirissä toimivaan yrittäjään ja tämän verkostoihin.

Hanna-Leena Mattila on raahelainen Keskustaa edustava poliitikko ja kansanedustaja. Hanna-Leena on toiminut Raahen kaupunginvaltuutettuna vuodesta 2009 ja on Raahen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja. Hän on koulutukseltaan filosofian maisteri ja toiminut suomen kielen ja historian lehtorina. Hanna-Leena on jäsenenä mm. Sosiaali- ja terveysvaliokunnassa sekä Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnassa. 

Lisätietoa:


 

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!