Wanted: koodihirmu (edit: paikka täytetty)

19.11.2018
Ovatko HTML5, PHP, MySQL ja Javascript sinulle yhtä tuttuja kuin maito aamukahvissa tai voisilmä puurossa? Ja sisällönhallintajärjestelmät, hakukoneoptimointi ja jopa sisällöntuotanto sinulle täysin tuttua kauraa? Jos, niin saatat olla meidän uusi Junior Webdesigner!

WTF Design rekry

 

Haemme kehittymishaluista, innokasta ja supernäppärää Junior Webdesigneria WTF-tiimin vahvistukseksi. Alkuun pesti on osa-aikainen, mutta jatkossa myös vakituisempi sopimus on mahdollinen. Paikka soveltuu mahdollisesti myös opintojaan lopettelevalle koodihirmulle, jolla on halu kehittyä huippuammattilaisen ohjauksessa. Myös etätyöskentely on mahdollista.

Lähetä meille yllä mainituilla teknologioilla toteutettu CV ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen wtf@wtfdesign.fi. Liitä mukaan mukaan myös yhteystiedot ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja paikasta: sanna@wtfdesign.fi

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!