Viisi vinkkiä rentoon kesäajan somettamiseen!

22.6.2018
Laitoimme juhannuksen kynnyksellä yhteisömanagerimme avustuksella asiakkaalle vinkkejä kesäajan somettamiseen ja päätimme laittaa parit sujuvan suvisometuksen vinkit jakoon teillekin!

WTF_Design_somevinkit.jpg

 

1. Ikuista arjen hauskat tilannekuvat

Se, mikä naurattaa teitä, kiinnostaa myös teidän asiakkaita. Arjessa on monenlaisia hassuja sattumia, ne kannattaa tuoda julki, vaikka itseä joskus vähän hävettäisikin. Se tekee teistä inhimillisiä ja helposti lähestyttäviä. 


2. Ota ihmisiä mukaan kuviin

Ihmiset tykästyvät toisiin ihmisiin, ei yrityksiin tai tuotteisiin. Työntekijät ovat asiakkaille niitä tuttuja kasvoja ja mukavia juttukumppaneita, heidän tekemisiään on myös kiva seurata somessa. 


3. Hyödynnä hiljaiset hetket

Kun töissä on hieman rauhallisempaa, kannattaa samalla kerralla tehdä useampi somepäivitys valmiiksi ja ajastaa niiden julkaisut eri päiville. Näin voit itsekin nauttia kesäpäivistä eikä sometuksen tarvitse olla päällimmäisenä mielessä. 


4. Tyydytä tirkistelynhalu

Ihmisiä kiinnostaa teidän tavallinen arki. On hyvä raottaa vähän salaisuuksien verhoja ja kertoa erikoisista asiakkaista ja tuotteista sekä meneillään olevista projekteista. 


5. Tee rennolla otteella!

Älä jännitä äläkä pingota, somettaminen ei ole vakavaa. Luo hyvää kesäfiilistä ja nostata hymyä asiakkaiden huulille. 

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!