Graafikko, AD-assari tai muu visuaalinen velho: kaipaamme sinua!

10.4.2018
Kuulostaako yritysten brändi-ilmeet, webbileiskailu tai vaikkapa kirjan taittaminen ihan peruskauralta? Osaat kuulla asiakasta, ymmärrät somen sieulunelämän ja taivut kenties johonkin muuhunkin? Jos tunnistit itsesi, meillä ois sinulle töitä!

logo.png

Mainostoimisto WTF Design Oy rakentaa asiakkaiden kohderyhmiä puhuttelevia visuaalisia ilmeitä ja vastaa tarvittaessa asiakkaan koko markkinointiviestinnästä. Erikoisosaamisala on kokonaisvaltainen brändinrakennus. WTF Design hoitaa monipuolisesti myös tapahtumamarkkinoinnin, kouluttaa, sparraa ja hioo timanttiset ideat kaikkiin viestintäkanaviin ja hyödyntää digiä tehokkaasti. Toimisto sijaitsee idyllisessä Raahessa, mutta asiakkuuksia on Raahen ja Oulun seudun lisäksi koko Suomessa Karigasniemeltä Helsinkiin.

Haemme visuaalisen alan ammattilaista paikkaamaan kiirehuippuja. Jos yritysten brändi-ilmeet, responsiivisten webbisivujen ulkoasut ja vaikkapa kirjan taittaminen ovat sinulle peruskauraa, olet juuri oikea henkilö WTF Designin tiimiin! Sinulta odotetaan kykyä kuunnella asiakkaan toiveita ja sujuvaa solahtamista osaksi luovaa tiimiä. Ymmärrys somemarkkinoinnista ja mobiilivideoiden toteutuksesta ovat ehdottomasti plussaa!

Työn määrä vaihtelee 10–40 h/vko sopimuksen mukaan ja alustava kesto on 2 kk, myös jatko on mahdollista. Sinulle tarjotaan viihtyisät työskentelytilat keskellä idyllistä Raahea, mutta myös etätyöskentely onnistuu. Työskentely tapahtuu pääosin InDesign-, Illustrator-, Photoshop- ja Sketch-ohjelmilla.

Olisiko sinusta Master of WTF Designin lisäkäsiksi?

 

Hakeminen

Rekrytointia hoitaa Go on Raahe. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV, portfoliolinkki / kolme parhaiten osaamistasi kuvaavaa työnäytettäsi sekä palkkatoiveesi Go On Raahen työnhakupalvelun kautta. Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Anna Koskela, p. 044 3700 009.

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!