Yhteisömanagerin puolivuotistilinpäätös

25.8.2017
Aikalailla puoli vuotta on kulunut siitä, kun hyppäsin yhteisömanagerin saappaisiin WTF Designille. Täytyy sanoa, että olen saanut kaikkea paljon enemmän, kuin osasin odottaa.
Yhteisömanagerin puolivuotistilinpäätös

Ihmiseksi, joka saa pelkällä katseellaan kaikki tietotekniset vempaimet hajoamaan, olen käyttänyt useampia ohjelmia, ohjelmistoja ja appeja kuin koskaan aikaisemmin elämässäni ja vieläpä ilman, että ne ovat hajonneet! Olen oppinut tukun pikakomentoja (Luojalle kiitos niistä!) joilla voi oikaista monta näppäilyä koneella. Olen oppinut käyttämään uusia ohjelmia. Olen oppinut taittamaan lehtimainoksia, käsiohjelmia, mainoksia ja käyntikortteja. Olen oppinut rakentamaan kokonaisilmeitä ja kehittämään brändiä monelta eri näkökannalta.

Ehkä yksi isoimmista oivalluksista on ollut se, että koko ajan voi oppia uutta. Aina kun eteen on tullut tuntematon asia (ja niitä on tullut monta!), olen joutunut alusta asti opettelemaan sen lainalaisuudet ja kaivamaan tietoa kuinka tämä asia toimii ja mikä on tämän historia. Kohta keski-ikää lähestyvä ihminen voi todellakin oppia uskomattoman määrän asioita, vaikka sanotaankin että ihminen kykenee omaksumaan tietoa eniten ylioppilaskirjoitusikävuosina.

Sitten on löytynyt myös harvinainen timantti, jota ehdottomasti haluan vaalia. Kyky huomata ja löytää itsestään semmoisia taitoja, joita ei tiennyt olevan olemassakaan. Mahdollisuus huomata, että minähän olen tosi taitava tässä(kin) asiassa! Löytää uusia taitoja ja osaamisaloja itsessään. Ihan timanttia.

Ja sitten se työyhteisö. Täytyy myöntää, että alkuun jännitti, miten ystävät kykenevät työskentelemään yhdessä. Kiitollisena tästäkin voin sanoa, ystävyys on tainnut palvella yhdessätyöskentelyä parhaalla mahdollisella tavalla. Toinen jatkaa siitä mihin toinen jää, oli kyse jutusta, työtehtävästä tai vitseistä. Mistään ei ole tarvinnut riidelläkään kun rehellisesti on sanonut suoraan ajatuksensa keskustelevalla otteella.

Olen saanut toteuttaa myös niitä oman uran unelmia, joita en välttämättä olisi voinut muuten toteuttaa. Mahdollisuuksia unelmien toteuttamiseen on tullut kuin luonnostaan työn mukana ja kaimani Sanna on antanut täyden tuen työlleni koko ajan.

Eli aika plussalla ollaan, vai miltä kuulostaa? Oppimista, uusia taitoja, harvinaisia timantteja, toteutuneita unelmia ja ystävyyttä. Voiko työltä enempää toivoakaan?

 

Sanna Salo
Yhteisömanageri

sanna.salo@wtfdesign.fi | Twitter | Instagram | LinkedIn

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!