WTF Design mukaan Tekesin Innovaatiosetelijärjestelmään

8.11.2016
WTF Design Oy on hyväksytty palveluntuottajaksi Tekesin uuteen innovaatiosetelijärjestelmään. WTF Designin asiantuntemus kohdistuu brändinrakennukseen ja graafiseen suunnitteluun, jota voi hyödyntää esimerkiksi yritysilmeen uudistamisessa, brändin kehittämisessä tai vaikkapa kehitysprojektiin liittyvien painotuotteiden suunnittelussa.

Innovaatio_seteli.jpg

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk- ja mikroyrityksille, jotka haluavat kehittää yritystään ja tarvitsevat siihen ulkopuolisen asiantuntijan apua. Toiminimiyritykset on kuitenkin rajattu järjestelmän ulkopuolelle. Setelin arvo on 5 000 euroa (alv 0 %) ja se toimii palvelusetelin tavoin: yrittäjä hakee setelin Tekesiltä ja käyttää sen valitsemansa palvelun ostoon palveluntarjoajien verkostosta. Omarahoitusta ei yrittäjältä tarvita lainkaan. 

Innovaatiosetelin avulla hakittu osaaminen kytketään osaksi yrityksen liiketoiminnan kehittämistä. Jos yritykselläsi on kehitteillä esimerkiksi uusia palveluja, tuotteita, palvelukonsepteja tms. ja tarvitset sitä myötä brändi-ilmeen suunnitteluun, visuaaliseen viestintään tai muuhun markkinointiin ammattilaisen apua, olemme mielellämme mukana kehitysprojektissa sinun tukenasi. 

Tekesin innovaatiosetelin kohderyhmänä ovat etenkin ne yritykset, jotka eivät ole aiemmin hyödyntäneet Tekesin rahoitusta. Seteleiden jako on alkanut lokakuussa ja kokeiluvaiheessa niitä on jaossa 2–3 miljoonan euron arvosta. Lisätietoja innovaatiosetelijärjestelmästä löytyy Tekesin sivuilta

WTF Design on mukana liiketoimintasi kehittämisessä vankalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Jos olet kiinnostunut kehittämään yritystäsi juuri meidän kanssamme, ota yhteyttä – räätälöidään tarpeitasi vastaava kokonaisuus.

Lisätietoja: 
Sanna Paakkonen, 0440 265 210, sanna@wtfdesign.fi

 

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!