Vahvistusta WTF-tiimiin!

19.1.2017
WTF Designin tiimi sai tammikuussa 2017 vahvistusta, kun yhteisönamageri Sanna Salo aloitti uudessa pestissään. Muun muassa viestintätaitoja ja verkostoja mukanaan tuovan Sannan ominta kauraa ovat sisällöntuotanto, pienistä palikoista syntyvät kokonaisuudet ja viestinnän eri näkökulmat.

Vahvistusta_WTF_tiimiin.jpg

Sanna Salo on pitkän linjan moniammattilainen, jonka vuorovaikutustaidot on viritetty äärimmilleen niin tiimityöskentelyssä, asiakaspalvelussa kuin sosiaalisessa mediassakin. WTF Designin yhteisömanagerina Sanna tuottaa sisältöä eri viestintävälineisiin ja ottaa haltuun asiakkaiden verkkoviestinnän. Työssään hän myös pitää yllä somekanavia, huolehtii sisällön yhtenäisestä linjasta sekä tukee, innostaa ja kouluttaa viestinnän kokonaisuuksien hallinnassa.

Sannan myötä WTF Design pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä vahvemmin laadukkaan, yhtenäisen ja innostavan sisällön tuottamisessa.

Tervetuloa tiimiin!

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!