Pikkukaupungin kesäelämää

30.6.2017
Iki-ihana Raahe kylpee parhaillaan upeassa auringonpaisteessa. Kaupunki on täynnä hyväntuulisia ihmisiä, on markkinahumua, elävää musiikkia, kulttuuria – mitä vain toivoa saattaa. Ja ihan keskellä kaupunkia. Meillä vietetään siis kesän ykköstapahtuma: Pekanpäiviä!

Pekanpaivat_2017.jpg

 

Pekanpäivät on perinteinen raahelainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen niin entiset kuin nykyisetkin raahelaiset pitkäksi viikonlopuksi. WTF Designissa otetaan Pekanpäivistä luonnollisesti kaikki irti, niin töiden puolesta kuin ihan vapaa-ajallakin. WTF Design on vastannut mm. Pekanpäivien www-sivujen ja käsiohjelman teosta, mutta näiden työjuttujen lisäksi nautimme tästä viisipäiväisestä kaupunkifestarista täysin rinnoin myös vapaa-ajalla. Itse nautin tänään Härkätorin puistossa, kävin saksofonin kanssa marssimassa Raahen puhallinorkesterin riveissä virallisten avajaisten marssikulkueessa ja illalla suuntaan rantaan nauttimaan ihmisvilinästä, maisematerassin tunnelmasta ja ilta-auringosta. Kaima puolestaan viuhtoo tapahtumajärjestelyissä pitkin rantoja, kunnon festarimeininki siis!

Aina ei tarvitse lähteä kotikaupunkiaan etemmäs hakemaan suuren kaupungin tapahtumatunnelmaa ja kesäfiilistä. Kiitos ihana Raahe! 

 

Sanna Paakkonen
Yrittäjä, Master of WTF Design

sanna@wtfdesign.fi | Twitter | Instagram | Linkedin

Sanna_Paakkonen.png

Sanna Paakkonen

Yrittäjä, Master of WTF Design
sanna@wtfdesign.fi, 0440 265 210

    

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessämme saat muutaman kerran vuodessa arkea helpottavia vinkkejä markkinointiviestintään, ja samalla pysyt perillä WTF Designin kuulumisista!